SML speelt op Sportpark 'De Bakenberg' in Arnhem Noord. Klik hier voor een routebeschrijving

Velden
SML beschikt over twee kunstgrasvelden (veld 1 en 2) van de A categorie. Eén veld van de B-categorie (veld 3) en twee velden (veld 4A en 4B) voor JO11 of JO10 wedstrijden (half veld).

Trainingen zijn alleen op veld 1 en 2 en bij uitzondering in overleg met de bestuuder Accommodatie op veld 3 of veld 4A/B. Het gebruik van de grasvelden voor trainingen wordt zoveel mogelijk beperkt, in verband met bescherming van het veld.

Kleedkamers
SML beschikt over 15 kleedkamers, waarvan 12 in het hoofdgebouw en drie nieuwe kleedkamers in gebouw b. Hier is ook een eigen kleedkamer met douche voor teams waarin enkele meisjes spelen. Enkele kleedkamers beschikken over eigen douches, andere kleedkamers dienen gebruik te maken van een gemeenschappelijke grote doucheruimte.

Afgelasting
Keuringen en afgelastingen worden uitgevoerd door onze consul in overleg met de gemeente Arnhem. Afgelastingen staan iedere dag op de hoofdpagina van de website links bovenaan. 

Plattegrond

 

 


 

NIEUWS

SML wil investeren in duurzaamheid

10 december 2015 - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van SML op 10 december hebben de leden bijna unaniem ingestemd met een subsidieaanvraag + voorstel om het sportpark te verduurzamen. Indien de subsidieaanvraag wordt goedgekeurd, wordt ons clubhuis voorzien van zonnepanelen en wordt de veldverlichting vervangen door LED-verlichting. lees verder >>

 

SML neemt drie nieuwe kleedkamers in gebruik

6 september 2015 - SML heeft op 6 september drie nieuwe kleedkamers in gebruik genomen in gebouw ‘B’. Het gaat om 2 grote kleedkamers en 1 kleinere. De laatste wordt op zaterdag gebruikt door de bij SML voetballende meisjes en is op zondag bedoeld voor de scheidsrechter(s). De grotere kleedkamers gaan gebruikt worden door alle teams. lees verder >>