Beste ouder(s)/verzorger(s), vrienden van SML, 
 

Steeds meer scholen hebben besloten om op 30 en 31 januari deel te nemen aan de onderwijsstaking. Op deze dagen zal Ubuntu Sport in samenwerking met SML kinderen ontvangen voor een tweedaagse voetbalclinic van 09:00 uur tot 17:00 uur. 

 ubuntu clinics onderwijsstaking

 

Tijdens deze clinic, die toegankelijk zijn voor alle kinderen van 6 t/m 13 jaar oud, zullen wij een zeer uitdagend en afwisselend voetbalprogramma afdraaien onder begeleiding van topcoaches. 

Ook tijdens deze voetbalclinic zullen wij kinderen motiveren om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. Vanuit onze vertrouwde basis helpt kinderen dit zich beter te ontwikkelen en uiteindelijk goed te presteren. We hebben er nu al zin in! 

Schrijf nu je kind of kinderen in door dit formulier in te vullen. Hier kan je ook aangeven dat het om SML gaat. Betalingen worden achteraf geregeld via een betaalverzoek. 

De kosten voor deze tweedaagse voetbalclinic bedragen €70,- p.p (inclusief lunch). Voor elke 2e kind van een gezin geven wij €5 euro korting. Deelname voor slechts één dag bedraagt €40,-. Enkele dagen voor het aanvang van de voetbalclinic zal er nog een infomail verstuurd worden. Voor vragen kan je mailen naar .