SML is gedegradeerd naar de 3e klasse na een 2-3 verlies in de nacompetitie tegen VIOD uit Doetinchem. Net als zo vaak deze competitie was SML de beter voetballende ploeg, kreeg het in iedere helft een handvol kansen, liet het de tegenstander 'in leven' en glipt in de laatste minuten de winst uit handen.

Wesley Martens nam SML op sleeptouw en scoorde de 1-0 na 30 minuten met een fraai schot in de kruising. VIOD wist de 1-1 te scoren op slag van rust na een fout in de SML-verdediging. In de tweede helft scoorde Wesley Martens met een hard schot na een mooie individuele actie. SML kreeg kans op kans en VIOD kon niet veel meer doen dan tegenhouden. Met dank aan de uitstekende keeper wist het de schade te beperken. In de 88e minuut kreeg SML een hoge bal niet goed weggewerkt en prikte VIOD tot verrassing van alle toeschouwers zomaar de gelijkmaker in het doel. Tot overmaat van ramp ging in blessuretijd ook de 3e kans van de hele wedstrijd voor VIOD erin.

SML verliest niet alleen de wedstrijd, maar krijgen de vertrekkende spelers ook niet de kans om met een terechte overwinning afscheid te nemen van het thuispubliek. 

Nacompetitie2