SML komt in de tweede klasse I maar niet weg uit de gevarenzone. Zondag verloor de ploeg van trainer Robert Straal met 3-0 bij SDOUC, nodig was dat niet. lees verder onder de afbeelding

UIT SDOUC 1 april

SML keek weliswaar snel tegen een achterstand aan, maar was zeker niet minder dan de thuisploeg. Na ruim een half uur kreeg Boris de Kok een ideale mogelijkheid op de gelijkmaker, maar hij miste de toegekende strafschop. Die werd op slag van rust gevolgd door een tweede domper, toen SDOUC er 2-0 van maakte. Na de pauze wilde SML er nog wel wat van maken, maar toen Kees van de pavert direct na rust zijn derde treffer scoorde, was de wedstrijd gespeeld.

Met 18 punten uit 17 duels staat SML nog wel op een veilige elfde plaats, maar door de verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden met de concurrenten geeft dat een wat vertekend beeld. AZC (18 uit 18), Varsseveld (16 uit 15) en Concordia Wehl (14 uit 17) staan onder SML.

Met het zware programma voor SML in mei voor de boeg, moet er de komende 4 competitiewedstrijd punten gepakt worden. SML speelt tegen WAVV (uit), Germania (thuis op 15 april), Concordia Wehl (uit) en Leones (uit).