Wij nodigen u van harte uit om op donderdag 21 maart samen met andere relaties van voetbalvereniging SML en Bio Vakantieoord te genieten van een bijzondere avond. 

Banner Benefietavond 21 maart 2019.odp

Waar doen we het voor?

De SML benefietavond is meer dan alleen een gezellige avond. Door mee te bieden op interessante kavels draagt u bovendien bij aan de twee goede doelen van deze avond. Ten eerste gaat een deel van de opbrengst naar Stichting Bio Vakantieoord - www.stichtingbio.nl - ten tweede naar SML. SML zal deze bijdrage besteden aan de nieuwbouw van het clubhuis.

U kunt ook dit jaar uw steentje bijdragen door mee te bieden op de mooie kavels. En wie weet bent u degene met het hoogste bod!

Voor ieder wat wils!

Voor de veiling hebben diverse sponsors zeer interessante items beschikbaar gesteld. U kunt bieden op een gloednieuwe fiets, business seats voor Vitesse, een diner voor 2, 4 of 6 personen en nog heel veel meer! Waardevolle kavels en voor ieder wat wils bij de SML/Bio Benefietavond!

Hoe ziet de avond eruit?

Naast een spannende veiling en een heerlijk diner staat ook een bijzondere gast op het programma. Topscheidsrechter Bas Nijhuis maakt u deelgenoot van zijn grote liefde voor het voetbal. Samen sluiten we de avond af met een borrel en muziek.

Programma:

18.30 uur Inloop met welkomstdrankje

19.00 uur Welkomstwoord wethouder Jan van Dellen

19.15 uur Buffet Van der Valk Hotel Arnhem

19.45 uur Interview met scheidsrechter Bas Nijhuis

20.30 uur Uitleg goede doelen en veiling deel 1

21.15 uur Interview Bas Nijhuis deel 2

22.00 uur Veiling deel 2

23.00 uur Afterparty met muziek

Kaartverkoop

De kaartverkoop is vandaag gestart. Per persoon betaalt u € 25,00 (ex €1.50 boekingskosten). Inbegrepen zijn: toegang, dinerbuffet incl. enkele drankjes, presentatie Bas Nijhuis. Er is plaats voor maximaal 100 personen.

Komt u gezellig samen met uw partner? Of met uw voetbalvrienden? Of nodigt u uw zakenrelaties uit? Uw kaarten zijn vanaf nu te koop op deze Eventbrite.

Wees er snel bij, want vol=vol.

 

Loterij

Op de avond wordt tevens een loterij georganiseerd waarbij vele mooie prijzen worden verloot. De loten zijn 5 euro per lot. Vergeet daarom niet voldoende contant geld mee te nemen deze avond.

 

Kortom

Heeft u zin in een bijzondere avondje uit met heerlijk eten, verrassend entertainment en een spannende veiling? Kom dan naar de SML/Bio Benefietavond! We zien u graag op donderdag 21 maart in ons SML-clubhuis!

 

Voetbalvereniging SML

Erwin Snijder, bestuurslid Commerciële zaken