Vrijwilligers welkom!

Op 21, 22 en 23 juni a.s. is het de 50eeditie van het SML Spetterkamp! We gaan er dus een feestje van maken voor de kinderen, helpen jullie ons mee?

Zoals alle jaren hebben we jullie hulp hard nodig, maar zeker dit jaar! Van het opbouwen van het kamp tot het uitzwaaien van de blije kinderen op zondagmiddag en alles wat daar tussen in zit.  Met het oog op de 50eeditie willen we op vrijdag al gaan beginnen om ook echt 50 uur Spetterkamp aan te kunnen bieden aan de kinderen. De plannen zijn nog volop in de maak maar we willen een bijzondere opening doen op vrijdag einde middag en misschien al een eerste wedstrijd. Er zijn gedurende het hele weekend diverse werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Sommigen hebben we je een hele dag voor nodig, maar andere ook maar een deel van de dag, dus alle hulp is welkom. Want één ding is zeker, zonder die hulp is er geen Spetterkamp mogelijk….

Hoe meer mensen helpen, hoe beter het allemaal loopt en hoe succesvoller het weekend! En dat allemaal om onze SML-jeugd een onvergetelijk voetbalweekend te bezorgen. Dus wil je ons komen helpen, dan ben je erg welkom! Geef je nu op via bijgaand aanmeldformulier.

Kijk welke activiteit jij het leukst vindt en wanneer het jou het beste uitkomt. Je kunt hierbij denken aan: spellen opbouwen, spellen begeleiden, helpen bij het bereiden van het eten en drinken voor de kinderen, nachtwachten, scheidsrechter, opruimen en zo verder.  Er is genoeg te doen om die 200 SML kinderen een onvergetelijk weekend te bezorgen! Maar al die blije koppies en lachende gezichten zijn het meer dan waard!

Dank je wel alvast voor je hulp en maak andere ouders ook enthousiast om te helpen.

De Spetterkamp Organisatie
Malina, Ineke, Cecile, Wim, François en Frank

Let op: Wil je je aanmelden als teambegeleider klik dan hier

 

Aanmeldformulier voor hulp bij het Spetterkamp 2019

Vul geldig emailadres in!

Beschikbaarheid
Selecteer de gewenste functies en tijden. Hoe meer hoe beter!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please let us know your message.