Spetterkamp bestaat 50 jaar!

Op 21, 22 en 23 juni a.s. is het de 50eeditie van het SML Spetterkamp! Wat een feest en wat een traditie voor de jeugd van SML! Het grootse voetbal en spellenkamp voor de jeugd vanaf de Champions League tot en met JO13. Met het oog op de 50eeditie willen we op vrijdag al gaan beginnen om er ook echt 50 uur Spetterkamp van te maken. We starten dan rond 16.00 met inschrijven en daarna is er een spectaculaire openingsceremonie, je waant je bijna op de Olympische Spelen! Ook ouders zijn daarbij van harte welkom.  

Heb jij er ook zo’n zin in en wil je meedoen? Schrijf je dan nu snel in via bijgaand formulier Inschrijven als deelnemer kan hier. Er is plek voor maximaal 200 kinderen….

Wordt het jouw eerste keer? Dan leggen we het even uit. Het Spetterkamp is een weekend lang plezier hebben op de club. Je wordt verdeeld in teams van 10 kinderen met 2 begeleiders uit de oudere jeugd van SML (vanaf JO14). Met je team doe je mee aan het voetbal toernooi en tussen de wedstrijden heb je de grootste lol op diverse grote opblaas spellen! Aan het einde van de dag eten we allemaal samen en daarna doen we nog een leuk avondspel. De kleintjes gaan vervolgens thuis slapen en vanaf JO10 mag op zaterdagavond je op het kamp blijven slapen. De volgende dag begint het feest weer opnieuw en maken we er weer een top dag van. Zondag sluiten we aan het einde van de middag af (met de papa’s en mama’s er bij) en krijgen de winnaars de bokalen uitgereikt. Een top weekend vol voetbal, plezier, lekker eten en je vrienden van SML. Doe je mee? Schrijf je dan nu in via deze link Inschrijven als deelnemer kan hier.

Maar we hebben niet alleen de kinderen nodig, we hebben u ook nodig, papa, mama, opa, oma en vrienden. En natuurlijk niet te vergeten onze onmisbare begeleiders uit de SML jeugd (vanaf JO14), zonder jullie geen kamp! Helpt u ons om er dit jaar een groots feest van te maken? We hebben u hulp hard nodig, kijk daarvoor onder het kopje “vrijwilligers”, maar ook financiële steun is erg welkom en dat kan al vanaf € 100, kijk hiervoor onder her kopje “sponsoring”. Zonder uw support is het niet mogelijk dit feest waar te maken.

Alvast erg bedankt voor uw bijdrage in welke vorm dan ook en we gaan er een feest van maken!

Sportieve groet van de organisatie, 
Malina, Ineke, Cecile, Wim, François en Frank

 

Deze jubileum-editie wordt mede mogeljk gemaakt door:

 UBUNTU rgb

 

Impressie Spetterkamp 2017