In het weekend van 9 en 10 juni organiseren wij alweer de 49e editie van het SML Spetterkamp. Dit is een jaarlijkse SML traditie, een groots voetbalkamp voor de Champions League kinderen en de jeugd tot en met de onder 13 van SML. Een weekend vol voetbal, spelletjes en feest om samen het seizoen af te sluiten. Een sportief kamp met circa 200 kinderen; een mooi moment voor u om aan te haken, meer naamsbekendheid te krijgen binnen de club en een steentje bij te dragen aan het succes van het Spetterkamp!

Het thema van deze 49e editie van het Spetterkamp is natuurlijk het WK in Rusland. Zorg voor kwaliteit, veiligheid, goed en gezond eten is bij de opzet van het kamp van groot belang. Wij streven er jaarlijks naar om de inschrijfkosten zo laag mogelijk te houden zodat alle kinderen van SML mee kunnen doen aan het kamp. Maar zoals u zult begrijpen, zijn wij als vrijwillige organisatie mede afhankelijk van sponsoren en donateurs. Wilt u ons daarom helpen dit kamp mogelijk te maken? Lijkt het u niet mooi om uw bedrijfsnaam op al die 250 shirts van kinderen en begeleiding terug te zien, uw vlag op te hangen in het ‘SML stadion’ of een advertentie in het programma boekje te plaatsen, neem dan contact met ons op. We werken met pakketten van € 75 tot € 375, dus voor ieder wat wils. Hieronder een kort overzicht:

Sponsorpakketten

euro

Bedrijfsnaam op 250 shirts en in programmaboekje

75

Bedrijfsnaam op 250 shirts, in programmaboekje en 1/2 pag. FC adv.

125

Bedrijfsnaam op 250 shirts, in programmaboekje en 1/1 pag. FC adv.

200

Bedrijfsnaam op 250 shirts, in programmaboekje en 1/1 pag. FC adv. Achterpag.

250

Bedrijfsnaam op 250 shirts + logo voorkant, in programmaboekje en 1/1 pag. FC adv.

375

Wij gaan graag met u in overleg om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en uiteraard zorgen wij als team er voor dat de afspraken vervolgens nageleefd worden.

Wij danken u alvast voor het meedenken en hopen op een spetterende samenwerking voor 2018.

U kunt contact opnemen met Cécile van Hattem via 06-23110427 of Malina van Lieburg via
06-46338995 of per mail op

Bedankt en sportieve groet,
Het Spetterkamp organisatie team