Op 9 en 10 juni aanstaande vindt al weer het 49e Spetterkamp plaats. Dit jaarlijks terugkerend voetbal en feestevenement is uitgegroeid tot één van de populairste activiteiten van ons voetbalseizoen. Naast het voetballen dan!

Ook dit jaar kunnen alle CL-, en SML jeugd tot en met de O13-spelers zich weer opgeven voor een weekend met veel voetbal, bijzondere spellen, avontuurlijk overnachting (E- en D-spelers), heerlijk eten en drinken en vooral heel veel plezier met jouw SML-voetbalmaatjes. De kosten voor het Spetterkamp zijn € 35,00 (2e kind € 25, 3e kind € 20).

Het festijn begint zaterdagmorgen al met de aanmelding rond 09:00 uur en gaat door tot zondag eind van de middag. Ook dit jaar sluiten we weer af met een officiële prijsuitreiking. Het thema dit jaar is het WK in Rusland.

Heb jij er ook weer zin in? Geef je dan snel op, want er is plaats voor 200 SML-kinderen. Je kunt je tot 27 mei 2018 inschrijven. Klik op de aanmeldknop en vul je gegevens in. Dan ben jij verzekerd van een plaats voor het leukste kamp van het jaar.

Wil je als ouder, grote broer of grote zus komen helpen als vrijwilliger dat kan. Voor meer informatie over de mogelijkheden klik je op het kopje vrijwilligers. Aanmelden kan via Wim Gerrist, Mailadres Geef aan wat je graag zou willen doen en eventueel met wie.Voor de jeugd begeleiders, voeg je leeftijd toe en het team waarin je speelt.

Naast vrijwilligers hebben we voor de organisatie van het Spetterkamp uiteraard ook sponsoren nodig. Heb je een eigen bedrijf en vind je het leuk om je naam terug te zien op alle t-shirts kijk dan onder het kopje sponsoren of bel of mail naar Malina van Lieburg (06 4633 8995/ of Cécile van Hattem (06 23110427/).

Inschrijven als deelnemer kan hier

Impressie Spetterkamp 2017