Het scorebord van SML maakte overuren zondag tegen OSC. Liefst 12 keer werd er gescoord door de jonge ploeg van Roberto Straal. En weer hield de sterke verdediging de nul! Omdat VVO tegen Angeren bleef steken op een 1-1, staat SML nu alleen aan kop in de 4e klasse F. De kampioensrace is plots in het voordeel van SML, met nog 3 spannende wedstrijden voor de boeg.

SML OSC thuis 12 0

foto: Nico Kooij

Eerder dit seizoen won SML met 0 - 5 in Oosterhout, ook dit maal was SML veel te sterk. Dat SML een jonge ploeg heeft (en een sterke jeugdopleiding) bleek maar weer uit de doelpuntenmakers: Yoshua Gieling 4x, Stephen van Beek 3x, Niels Willems 2x (terug na lang blessureleed), Merveille Katendi en Robin van Ussen scoorden 1x.

Als één team liet SML zien dat het klaar is voor de 3 belangrijkste wedstrijden van dit jaar. Eerst uit tegen de huidige nummer 4 RKSV Driel en op zaterdag 7 mei ontvangt SML thuis nummer 2 VVO. De winnaar van dat duel kan zich opmaken voor het kampioenschap. Op pinkstermaandag gaat SML nog op bezoek bij SDOO.  

Alle uitslagen in de 4e klasse F van zondag 24 april 2016:

SML - OSC   12 - 0
HAVO - RVW   6 - 2
DVOL - OVC '85   3 - 4
VVO - Angeren   1 - 1
SDOO - RKSV Driel   2 - 1
GVA - Veluwezoom   4 - 1
Eendracht Arnhem - Jonge Kracht   0 - 1