Ruim 100 SML-pupillen uit de F-teams, Champions Leuque en de Mini's hebben Vitesse naar een overwinning geschreeuwd in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Samen met enkele begeleiders per team hebben ze een schitterende avond beleefd op zaterdag 28 februari in het Gelredome. Lees hieronder het verslag en bekijk enkele foto's en video's.

VitessePEC small 2

Eerder op de dag hadden opvallend veel F-teams hun wedstrijd gewonnen. Ook het debuterende SML F10 won z'n eerste wedstrijd met maar liefst 10 - 0. De goede prestaties in de ochtend waren de voorbode op een mooie voetbalavond. Ruim 50 kinderen hadden afgesproken om vooraf bij SML te verzamelen. Veel frietjes en glazen ranja later gingen auto's vol jonge Vitesse-fans op weg naar een vol Gelredome. Andere teams hadden elders afgesproken of gingen met de pendelbus.

Eenmaal in het stadion waren enkele kindjes duidelijk onder de indruk van het stadion, de volle tribunes en de zingende en trommelende supporters. Anderen namen direct de leiding in eigen gezang. De wedstrijd eindigde in een verdiende overwinning voor Vitesse: 2 - 1.

The Voice Kids: 'Geel en zwart zijn onze kleuren'

 

Als convenantclub van Vitesse krijgt SML de beschikking over enkele kaarten voor de jeugd. Binnenkort komen andere pupillenteams aan de beurt. 

VitessePEC small 4

 

VitessePEC small 3

 

VitessePEC small