SML wil een financieel gezonde vereniging zijn en blijven. Daarvoor is zij afhankelijk van de contributies van onze leden. Het innen van deze contributie kost veel tijd en inzet. Daarom gaat SML voortaan gebruik maken van een partij die ons gaat helpen bij het innen van contributies: Nikki. Door het proces over te nemen, te stroomlijnen en professionaliseren levert het SML veel voordeel op. Leden kunnen voortaan gespreid betalen.

Lees hier de welkomstbrief van Nikki aan leden van SML!

Contributie 2021-2022
Nikki gaat in januari de contributie voor het seizoen 2021-2022 innen. Aan het begin van volgend seizoen doen ze dat voor seizoen 2022-2023. Hiervoor ontvang je een email van Nikki. Maar het kan zijn dat SML - en dus Nikki - niet jouw meest actuele emailadres heeft. In dat geval gaat Nikki jou bellen en zorgen ze er zo voor dat jouw gegevens bij SML up-to-date zijn.

Check je email
Als je onze nieuwsbrief per email hebt ontvangen (verstuurt aan leden/kader op 8 jan) dan heeft SML jouw actuele email-adres. Zie je dit bericht via Facebook, website of in de teamapp voor het eerst, dan hebben wij dat niet. Stuur dan een mail naar ledenadministratie@smlarnhem.nl met je naam (of ouder van speler x) en huidig team.