Trots, trotser, trotst, trots op onze samenwerking, trots op alle enthousiaste gevers, trots op alle kinderen die hun goede spullen geven voor anderen, trots op onze eerste keer samen inzamelen!!

En nog mooier wij kunnen het nog een keer doen, zaterdag 27 maart van 9 tot 15 uur bij Upward en SML.


sportsupport1

 

Zaterdag is de start van Sport Support geweest, een geweldig initiatief van Upward en SML, diverse personen van beide clubs hebben samen besloten om iets terug te geven aan Arnhem en daarmee ook meteen het milieu te steunen. Goede sportspullen worden ingenomen, gecontroleerd en later uitgedeeld aan Arnhemmers voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. En is er massaal gegeven, van prachtig witte judopakken tot bescherming voor tijdens het skaten, van voetbalsokken tot hockeysticks, van tennisrackets tot scheenbeschermers.

Tegelijkertijd waren er ook veel mensen die het initiatief nog niet kenden of de spullen thuis nog niet hadden uitgezocht. Mooi dat er komende zaterdag nog een kans is. Dus kijk even kritisch of er mogelijk nog goede en goed bruikbare spullen ergens onder de kapstok liggen, half verstopt in de kelderkast of op zolder. Alles is welkom waarvan jezelf denkt, ik zou er ook blij mee zijn.

 

sportsupport2

sportsupport3

Graag tot zaterdag op de Bakenberg voor onze tweede ronde!