De SML uitdaging voor de Grote Clubactie

UPDATE 19 okt: eerste 3 winnaars bekend, zie hieronder!

De herfstvakantie is normaal een rustmomentje in een druk voetbalprogramma. Maar nu even niet. De kantine is al weken gesloten en dat is niet alleen niet leuk, het is vooral financieel slecht voor de club. Al die broodjes gezond, cappuccino’s en zakjes snoep zijn nodig om SML onze club te laten zijn waar leuke dingen worden georganiseerd en waar we graag komen. Kortom: geen gezellige drukte bij SML door corona betekent geen broodnodige inkomsten uit de kantine voor SML.

De Grote Clubactie biedt corona proof online verkoop en zorgt zo voor extra inkomsten. En als speler van SML kun je als lotenverkoper bovendien leuke prijzen winnen, zeker in de herfstvakantie!

Wie verkoopt het 750 lot?

Er zijn nu bijna 700 loten verkocht. Het 750e lot - en mogelijk ook het 1000e lot - gaan in de herfstvakantie verkocht worden. Ben jij diegene die dat lot verkoopt, dan krijg je een SML-bal cadeau!

Wie  verkoopt vandaag nog 15 loten?

Ook zo’n SML-bal winnen? Verkoop dan vandaag nog 15 loten. De eerste 5 verkopers van minimaal 15 loten in totaal – mag meer – krijgen zo’n leuke SML-bal cadeau

19 oktober: Eerste 3 winnaars bekend
Abel Hulleman (11-2), Senne Kentin (12-4) en Thiago Geleijnzse (11-3) hebben in de eerste dagen van de herfstvakantie minimaal 15 loten verkocht. 

De actie loopt nog steeds, wie wil ook zo'n mooie SML bal?

Online verkopen voor de Grote Clubactie

Dit jaar zullen de lotenverkopers ook actief zijn met het verkopen van loten via social media, zoals Facebook, Instagram, e.d. Ook kun je als lotenkoper een verkooplink ontvangen via WhatsApp of e-mail. Zodra je op de verkooplink klikt, kun je online een lot kopen van de vereniging die je wilt steunen, je kunt zelfs de verkoper invullen als deze er nog niet staat.

Meer informatie over de Grote Clubactie bij SML lees je op https://www.smlarnhem.nl/activiteiten/grote-club-actie

SML bal 2