De seizoensaftrap bij SML op 22 augustus was een groot succes EN corona proof! Als club hebben we laten zien, vooral de ouders en organisatie, dat we kunnen omgaan met de maatregelen die nodig zijn ivm corona. Zo kon iedereen de corona maatregelen in de kantine ervaren en was er een ruim opgezet terras op veld 3. Ubuntu Sport verzorgde een uitstekende voetbalclinic voor 60 kids en ING had voor iedereen een goodie bag met o.a. bidon, sleutelhanger en water.

Collage open dag VoetbalverenigingSML 22 augustus

Teams spraken af om elkaar te leren kennen en teamafspraken te maken. Wie traint, wie coacht, wie fluit, wie verzorgt de communicatie, etc.. Op deze dag ontving je ook de verdeling van clubtaken, zoals bardiensten. Ieder team heeft 1 wedstrijddag en 1 evenement toegewezen gekregen waarop zij vrijwilligers levert om clubtaken uit te voeren.

 

update seizoensaftrap

Het bestuur van SML had eerder besloten het programma aan te passen van de seizoensaftrap. De opzet van de dag was al corona-proof, de niet noodzakelijke onderdelen zoals de barbecue en het seniorentoernooi werden geschrapt.

"Naar aanleiding van de oproep van minister-president Rutte en in navolging van de richtlijnen van het RIVM en NOC*NSF neemt het bestuur van SML uiteraard haar verantwoordelijkheid. Er is niet gekozen voor afgelasting om juist nu uitleg te kunnen geven over de corona maatregelen en gelegenheid te bieden vragen te stellen en te beantwoorden. Het programma staat nadrukkelijk in het teken van de seizoenstart: het kennismaken met je team, teamafspraken maken en het verdelen van club/teamtaken."