Is jouw zoon of dochter gek van voetbal? En geboren in 2014 of 2015? Kom dan voetballen bij SML, de leukste voetbalvereniging van Arnhem-Noord. In september zijn weer gratis en leuke trainingen voor jongens en meisjes van (bijna) 5 of 6 jaar oud. Zo kunnen de kids en ouders op een laagdrempelige manier kennis te maken met SML en voetballen bij een club. De trainingen zijn op woensdagmiddag 2, 9, 16, 23 en 30 september van 14.00 tot 15.00 uur op veld 1 (naast de kantine). Meer info onder de afbeelding

Promo2 minis CL juni 2020

Algemene informatie over de jongste jeugd bij SML

Uitgebreide info over SML leest u in de uitgave 'Help, mijn kind gaat op voetbal'.  

Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal en met voetballen bij een voetbalvereniging biedt SML kinderen van (bijna) 5 a 6 jaar een laagdrempelige voetbaltraining aan met vooral veel plezier. Onder begeleiding van SML-trainers en studenten van het CIOS trainen kinderen een uur op woensdagmiddag.

Kennismaken voor nieuwe leden
Kinderen uit 2014 en 2015 die komend 2020-2021 seizoen bij SML willen voetballen zijn van harte welkom bij de mini's op woensdagmiddag. Sportkleren zijn gewenst, scheenbeschermers zijn verplicht. U kunt gewoon langskomen en gratis meetrainen om te zien of uw kind het leuk vindt. Laat het vooraf wel even per email weten aan trainers Frank Arends en Denis Timmermans via voetbalzaken@smlarnhem.nl. Direct aanmelden kan ook, aanmelden als lid van SML kan via het aanmeldformulier op deze website.

 

Kinderen uit 2015 mogen vanaf juni 2020 meedoen met de mini's, zie hieronder.

Kinderen uit 2014 spelen in de Champions League, zie hieronder.

Kinderen uit 2013 en ouder spelen in de JO8 teams of hoger. 'JO8' staat voor 'Jeugd Onder 8', dit zijn de aanduidingen van de KNVB. Alle kinderen uit hetzelfde geboortejaar spelen in dezelfde leeftijdscategorie. De teams starten in september met voetballen, aanmelden dient voor 1 juni te gebeuren. Voor enkele leeftijdsgroepen geldt een wachtlijst (neem voor meer informatie contact op met voetbalzaken). Soms kunnen spelers van de wachtlijst in febrruari worden toegevoegd aan een team.

Mini's bij SML
De Mini’s spelen nog geen officiele wedstrijden, maar trainen 1x per week op woensdagmiddag. Iedere training staan meerdere voetbalspellen op het programma, waarin wordt overgespeeld, gedribbeld, geschoten en vooral veel gescoord. Plezier staat voorop bij alle oefeningen. Er wordt bij de mini's gespeeld met een kleine maat bal die voor een kleuter goed te beheersen is.

De trainingen gaan in principe altijd door indien het weer het toelaat. 

Champions League bij SML
Jongens en meisjes die geboren zijn in 2014 voetballen bij SML in de Champions League. Deze groep traint 1x in de week op woensdagmiddag. Naast deze training spelen de CL-kinderen op zondagochtend op het hoofdveld (!) van SML een interne 4 tegen 4 competitie. Dit doen ze in Champions Leaque shirts die door SML beschikbaar worden gesteld. Alle sportkleren zijn verder goed maar scheenbeschermers zijn verplicht! 

Meedoen en aanmelden
Geinteresseerde voetballers kunnen meetrainen op de woensdag en/of meespelen op zondag om te zien of hij of zij voetballen bij SML leuk vindt. Wel graag even vooraf een mail sturen naar coordinator Denis Timmermans via mail voetbalzaken@smlarnhem.nl. Na 3x vrijblijvend meedoen kunt u uw kind aanmelden als lid bij SML via het aanmeldformulier op deze website.