Dit seizoen heeft ieder team vanaf JO11 één zaterdag de kantine in beheer. Samen met andere ouders of teamgenoten bepaal je ieders inzet voor de gehele dag, van 7.30 tot 18.30 uur (soms later). Kijk snel op deze pagina over de bardiensten en wedstrijdtafel en zie wanneer jouw team aan de beurt is. 

Ruim voor de eerste wedstrijd staat de eerste gastheer/vrouw klaar om teams te ontvangen en pruttelt de koffie. De eerste wedstrijd is vaak om 8.30 uur, dus zorg je dat je om 7.45 uur er klaar voor bent. De schermen zijn al aan, de kleedkamers zijn open, het wedstrijdschema ligt op de wedstrijdtafel. Achter de bar weet je inmiddels hoe de kassa en luxe koffieautomaat werken. Daarom is het belangrijk dat je er om half 8 al bent.

Na afloop van de laatste wedstrijd is de laatste shift achter de bar daar om de laatste bestelling voor de keuken op te nemen. De laatste wedstrijd is vaak om 6 uur afgelopen, maar op dagen met een volle speelschema kan het zijn dat de laatste spelers rond 7 uur onder de douche vandaan komen. Die eindtijd van de late dienst is dus variabel. Vaak is dat 2 weken vooraf duidelijk, maar de KNVB schuift soms tot 24 uur voor een wedstrijd nog met tijden. Houd er dus rekening mee dat je mogelijk tot 7 uur, soms half 8 een dienst moet invullen.

Slechts 1 keer in het jaar verdeel je met de ouders van jouw team de taken en maak je er iets leuks van. Dat wil zeggen dat jullie samen zorgen voor voldoende bezetting achter de bar en bij de wedstrijdtafel. In ieders agenda is wel ruimte om 3 a 4 uur te besteden aan de club. Slechts enkele uren in één heel seizoen.

Henk en John zorgen voor de inkoop, voorraad en keuken en zijn er om jullie wegwijs te maken. Jullie zorgen voor de warme ontvangst van bezoekers en SML'ers, de verkoop van koffie etc. en dat de kantine er gezellig en netjes uitziet. 

wedstrijdtafel