Op zaterdag 14 september zijn ruim 250 kinderen van SML met hun lotenboekje van start gegaan met de Grote Clubactie 2019! Op dit moment hebben 32 kinderen boek(jes) ingeleverd en hierdoor staat de teller al op 810 verkochte loten.  

Ben je al klaar met verkopen lever dan je boekje in dit kan in de bak op de bar in de kantine. (ook niet volle boekjes kunnen worden ingeleverd)

GroteClubactie 2019

Iedereen kan nog een paar weken loten verkopen aan buren, familie, vrienden enzovoort. Ook de online verkoop loopt ook nog gewoon door! Er is nog voldoende tijd voor een eindsprint. Samen maken wij ook hiervan een succes. 

Grote Clubactie 2019
Wij doen dit jaar ook weer mee met de grote clubactie! En dat kunnen wij niet zonder alle spelers, ouders, trainers en leiders, wij hebben alle hulp nodig om ook hier een succes van te maken. De Grote Clubactie 2019 is gestart op zaterdag 14 september!

De jongste jeugd gaat de deuren langs met de bekende lotenboekjes tegelijkertijd ontvangt iedereen binnenkort een mail voor het online verkopen van loten. De volle boekjes kunnen worden ingeleverd in de bak op de bar, hier kunnen ook nieuwe boekjes worden opgehaald.

Wist u dat een lot 3 euro kost en dat daarvan 2,40 naar SML gaat? En al het opgehaalde geld gaat naar de jeugdleden, nieuwe derby star ballen voor alle teams, nieuwe training goals en andere materialen.