Beste leden,

Douches SMLDe douches van SML functioneren al lange tijd niet naar behoren. Kleine reparaties en voortdurend onderhoud hebben helaas geen effect gehad. SML heeft  daarom besloten tot een grote en kostbare ingreep. De warmwatervoorziening van de douches is afgelopen dinsdag 13 november voor alle kleedkamers in het clubhuis opnieuw ingericht en ingeregeld.

Kun je nu voortaan lekker douchen? Ja, maar... De reguliere warmwatervraag van de zaterdagochtend is maar lastig na te bootsen op een dinsdagmorgen. Het kan dus zijn dat we de aankomende weken nog altijd het hele systeem moeten afstellen omdat het nog te warm of juist te koud is of te weinig waterdruk heeft.

Wanneer je klachten hebt, is het fijn deze door te geven en zo precies mogelijk te formuleren. Alleen dan kunnen we goed inregelen. Geef in je mail dus aan om welk team het gaat, welke kleedkamer én welke douche, het tijdstip, hoe lang je hebt geprobeerd en, als dat mogelijk is, of er op dat moment ook nog door andere teams in andere doucheruimtes werd gedoucht. Alleen dan kunnen we de situatie zo snel mogelijk ingeregeld krijgen.

Opmerkingen, vragen en complimenten kunnen naar .

Met sportieve groet,

Simon van den Bergh
bestuurslid Accommodatie