SML organiseert ook dit voorjaar de SML Voetbalschool voor spelers van 5 tot 14 jaar. Iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau van de speler. Bij de SML Voetbalschool train je iedere keer op de Vitesse trainingsmanier, verbeter je zichtbaar je voetbaltechniek en ontwikkel je op een professionele manier je talent.

De SML Voetbalschool in mei en juni zit vol, inschrijven is niet meer mogelijk, ook niet voor de wachtlijst. Houdt de website van SML in de gaten voor nieuws over de SML Voetbalschool in het najaar.

Lees verder onder de afbeelding over aanvangstijden en andere informatie voor ouders en deelnemers.

Voetbalschool

Ton Vosselmans vitesse fotoWanneer:
De data waarop de trainingen van de SML voetbalschool worden gehouden zijn:
- zondag 13 mei 2018
- zondag 27 mei 2018
- zondag 17 juni 2018

10 uur aanwezig!
Elke training is op zondagmorgen van 10:15 uur tot 11:45 uur. Graag om 10 uur melden in het clubhuis, zodat we op tijd kunnen beginnen met de echte training.

Waar
De training vindt plaats op het hoofdveld van SML.
 
Groepsindeling
De 55 kinderen zijn ingedeeld in 5 groepen. Niet iedereen is er iedere training, vandaar dat er gemiddeld 10 kinderen in een groep zitten. Ze krijgen daardoor alle aandacht van de trainers. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd/niveau. Daardoor kunnen de trainers een oefening aanpassen op de groep. 

Vitesse training
De training staat onder leiding van Vitesse jeugdtrainer Ton Vosselmans (zie foto), hij wordt geassisteerd door KNVB gecertificeerde SML-trainers. De oefeningen varieren per trainingsdag en worden ook toegepast in de jeugdopleidingen van Vitesse en KNVB.

Eten en drinken
Tijdens de training - in een kleine pauze op het veld - is er gratis drinken en fruit voor de spelers. Na de training is er gratis drinken en een gezonde snack voor de spelers in de kantine.

Kleding
Spelers krijgen indien besteld het officiele SML-trainingsshirt. Dit shirt wordt uitgereikt op de eerste speeldag. Verder dienen spelers gekleed te zijn in een sportbroekje, scheenbeschermers, voetbalkousen en voetbalschoenen.

Extra
Op 13 mei is het moederdag, daarom tracteert SML alle (groot)moeders op een high tea in ons clubhuis.
Op 27 mei (onder voorbehoud) is er bezoek van enkele spelers van Vitesse die jou hun tricks leren.
Op 17 juni is er een gasttraining van Roberto Straal, hoofdtrainer van SML en voormalig professioneel voetballer bij o.a. Vitesse.

Na afloop van de training
Op 13 en 27 mei moeten wij het veld snel weer vrijmaken voor de competitiewedstrijden van SML (zie hieronder). Op 17 juni hoeft dat niet en omdat het dan vaderdag is, spelen we na afloop van de training enkele partijtjes vaders tegen kinderen. Dus ook vaders mogen deze dag hun sportschoenen aandoen.

SML wedstrijden
Op 13 en 27 mei speelt SML 1 thuis de laatste competitiewedstrijden:
- 13 mei 14.00 uur: SML - Sc Varsseveld
- 27 mei 14.00 uur: SML - Spero 
Het wordt nog heel spannend of het eerste zich (rechtstreeks) kan handhaven in de 2e klasse. Blijf dus na afloop van de training gerust lunchen bij SML om vanaf 2 uur de wedstrijd te kunnen zien.

Incasso
Bij de inschrijving bent u akkoord gegaan met betalen via incasso. Deze vindt medio mei plaats. De prijs is € 27,50 voor 3 trainingen, inclusief het officiele SML trainingsshirt. Een losse training kost e7,50 per keer. Ook het trainingsshirt kon los worden besteld a 12,50 euro. 
 
%MCEPASTEBIN%