In de winterstop spelen de Champions League, JO8, JO9, JO10 en JO11 drie weken lang een zaalvoetbaltoernooi; het SML TostiToernooi. De wedstrijddagen zijn dit jaar op zondag 14, 21 en 28 januari 2018. Hieronder vinden jullie alle informatie over teams, speelschema en (binnenkort) uitslagen.

Locatie

Sportzaal 'Pietje Bell' op BIO Vakantioord, ingang Wekeromseweg 8

Informatie

Download hier het programmaboekje

Teamindeling

Je vindt de teamindelingen en het wedstrijdschema in het programmaboekje

Uitslagen

Elke zondag worden hier de uitslagen weergegeven

Op zondag 14 januari 2018 start voor de 24e keer het traditionele Midwinter Zaalvoetbaltoernooi, beter bekend als het TostiToernooi. De 2e reguliere speeldag is op zondag 21 januari. De zondag daarop - 28 januari - is de finaledag. Omdat iedereen een finale speelt, heet deze dag ook wel Super Sunday.

Locatie 

Het toernooi wordt weer gespeeld op een nieuwe locatie: in de sportzaal van BIO Vakantieoord aan de Wekeromseweg 8 in Arnhem. Dat is tegenover Vander Valk / Papendal. De ingang is naast de Mytylschool De Lichtenbeek. In de directe omgeving is voldoende openbare parkeerruimte.    

Opzet toernooi

De teams zijn een mix van spelers uit de reguliere teams en bestaan uit 5 of 6 spelers. De wedstrijden zijn ‘vier-tegen-vier’, zodat de spelers veel balcontact hebben. Qua teamindeling is geprobeerd om de mix aan spelers zo evenwichtig mogelijk in te delen.

Vrijwilligersinzet

Het toernooi wordt georganiseerd door vrijwilligers van SML met de uitdrukkelijke hulp van ouders. We vragen van alle ouders inzet op de dagen zelf. Dat kan gaan om hulp bij het opbouwen of opruimen, bemensing van de ‘horeca’, leiden van teams of het fluiten van wedstrijden. Ieder regulier team is ingedeeld om bepaalde taken op zich te nemen. Via de trainer/leider wordt u gevraagd in te schrijven voor deze teamtaken. De kinderen rekenen op u!