GCA wij doen mee2

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Het prijzenpakket voor de Grote Clubactie 2016 is bekend. In de loterij van de Grote Clubactie zijn veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000,-. De winkans is dit jaar flink gestegen door een flinke uitbreiding van het prijzenpakket.

Extra inkomsten

Iedere club, zo ook SML, kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?

De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Wij hopen natuurlijk weer op enthousiasme van alle pupillen, om zoveel mogelijk loten te verkopen. Iedereen, die (vrijwillig) mee wil doen met de lotenverkoop is natuurlijk van harte welkom. Lotenboekjes liggen op de bar in het clubhuis.

Automatische incasso

Er is voor gekozen om de loten te laten betalen via een automatische incasso. Hierdoor hoeven de kinderen maar een keer bij de kopers langs. Bovendien hoeven ze niet met contant geld over straat.

Verkoopboekje

In het verkoopboekje van de Grote Clubactie vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. Iedere pagina heeft een deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en een bedankbriefje met deurzegel. Het deel ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ laat je in het boekje zitten en het bedankbriefje met deurzegel scheur je af en geef je aan de lotenkoper. De lotenkoper plakt de zegel met een plakbandje op zijn/haar deur. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten kopen!

Loterijprijzen

De gekochte lotnummers worden bij afboeking van het bedrag vermeld op het rekeningafschrift van de koper. De kopers van de loten kunnen de te winnen prijzen zien op de volgende link: https://clubactie.nl/prijzen

Boekjes beschikbaar vanaf 16 september

De verkoop van de loten is dit jaar begonnen op zaterdag 16 september 2017. De boekjes zijn / worden uitgedeeld aan alle leiders of trainers. De leiders/trainers worden verzocht de boekjes zo snel mogelijk uit te delen aan de spelers, die vervolgens gelijk aan de slag kunnen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Heb je nog geen boekje? Kom dan even langs bij de bar in het clubhuis,

Prijzen voor de beste verkopers:

De verkopers kunnen ook dit jaar mooie prijzen winnen.

 

De teamprijzen die we beschikbaar stellen zijn:

-      1e prijs is met het team een Vitesse Clinique op Papendal

-      2e prijs met het team naar de Tappasbar Retiro

-      3e prijs met team filmpje pakken (bij BIO)

 

Wanneer iedereen binnen het team 15 loten per speler verkoopt krijgt het team (en zijn leiders/trainers) als beloning kaartjes voor een wedstrijd van Vitesse. Diegene die dit vorig jaar al een keer hebben meegemaakt weten dat dit een fantastische ervaring is. Verkoop je er 20 per speler, nou, dan betaalt SML het frietje in de rust ook voor je!

 

Individuele prijzen:

-      1e prijs is een coole tablet (min. 80 loten verkocht)

-      2e prijs is een prachtig thuis- of uit Vitesse shirt met rugnummer en naam naar keuze (min 70 loten)

-      3e t/m 5e prijs is een Vitessebal

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de prijsuitreiking.

 

 

Verkoop

Begin direct met het verkopen anders zijn wellicht andere clubs je voor. Vul alle gegevens in op het lot die in het boekje zitten, Vergeet vooral het  bankrekeningnummer en de handtekening niet. De koper krijgt een bedankbriefje uit jouw verkoopboekje. Hierop staat ook informatie op voor de koper. Op het bankafschrift van de koper wordt een lotnummer toegewezen. Op het bankafschrift zal de naam van SML, de naam van wie het lot is gekocht en ook het nummer van de uitslaglijn vermeld staan. Je kunt per boekje 20 loten verkopen. Is je boekje vol, dan kun je bij de bar nieuwe boekjes halen.

Verkooptips:

 • Kies een slim tijdstip wanneer je op pad gaat om loten te verkopen!
  Ga op zaterdag of zondag naar SML als er veel teams spelen. Dan zijn er veel mensen van SML aanwezig en kan jij met veel enthousiasme loten verkopen. Ga bij mensen thuis langs tijdens etenstijd, dan weet je zeker dat je veel mensen thuis zult aantreffen.
   
 • Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat SML eraan heeft
  Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar SML gaat. Noem de naam SML en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt (o.a. aankoop materiaal voor de jeugd en organiseren evenementen voor de jeugd).
    
 • Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen
  Vraag je familie, vrienden van je ouders, buren, noem het maar op.
   
 • Dring niet aan als mensen geen lot willen kopen!
  Heel jammer dat de mensen geen gokje willen wagen en vooral voor het goede doel niet willen steunen maar er zijn genoeg andere mensen die zeker een lot bij jou willen kopen.
    
 • Wat te doen als je het allemaal niet meer weet!
  Je kunt kijken op de site van de grote clubactie: www.clubactie.nl . Daar vind je nog meer informatie en inspiratie om je lotenverkoop nog beter te laten verlopen.
 • Inleveren lotenboekjes 

  Je ingevulde boekje kun je elke zaterdag inleveren bij de bar in de kantine van SML. Daar staat een brievenbus, waarin je de boekjes kunt deponeren. Je kunt daar ook terecht voor een eventueel nieuw boekje.

  Uiterlijk op woensdag 22 november de lotenboekjes inleveren

  Woensdag 22 november is de allerlaatste dag, dat je de lotenboekjes kunt inleveren!!!!

  Trekking loterij

  De landelijke trekking van de prijzen zal op 13 december 2017 plaats vinden. De winnaars worden onder andere via de website www.clubactie.nl bekend gemaakt vanaf 14 december 2017.