Voetbaltenue-sAlle teams van SML dragen het zwart/witte tenue uit de Hummel Club serie. Deze is eenvoudig en met korting te bestellen in de SML webshop.

Het SML tenue bestaat uit een Hummel zwart shirt met kleine witte streep aan de zijkant, een witte broek met kleine zwarte streep en de wit-zwarte ringelband kous. Het shirt is voorzien van een stoffen SML logo op de borst en een geprint ING logo op de rechtermouw. Er is optioneel ruimte voor een sponsorbedrukking op de voor- en achterzijde en een naam en rugnummer op de achterzijde. Een 'rug'nummer kan ook op de broek worden gedrukt.

Het SML trainingspak is zwart met een kleine oranje streep, vergelijkbaar met de witte streep bij de shirts. Het nieuwe trainingspak is voorzien van SML logo en ING logo.

Deze voetbalkleding is in de winkel alleen verkrijgbaar bij onze kledingleverancier Snelders Sport in Elst. Als SML lid krijgt u op alle andere voetbalgerelateerde artikelen 20% korting op de verkoopprijs, exclusief al bestaande aanbiedingen. 

Sponsoring
Teams die een shirtsponsor hebben gevonden en een tenue willen bestellen kunnen terecht in de SML webshop. Neem bij vragen contact op met Martin Kugel (tel: 06-22421513; martin.kugel@planet.nl).

Voor overige zaken aangaande sponsoring kunt u contact opnemen met Martin Kugel of kijk onder de button SPONSORING op deze website.

Materiaal uitgifte
Frank Arends is verantwoordelijk voor de materialen en de uitgifte daarvan (ballen, hesjes, watertassen, e.d.). Kijk bij de knop contact voor zijn contactgegevens.