sml tenue2021 kaalAlle teams van SML dragen het zwart/witte tenue uit de Stanno Drive serie. 

Het SML tenue bestaat uit een Stanno zwart shirt met kleine witte streep aan de zijkant, een witte broek met kleine zwarte streep en de wit-zwarte ringelband kous. Het shirt is voorzien van een stoffen SML logo op de borst en een geprint ING logo op de rechtermouw. Er is optioneel ruimte voor een sponsorbedrukking op de voor- en achterzijde en een naam en rugnummer op de achterzijde. Een 'rug'nummer kan ook op de broek worden gedrukt.

SML Jeugdkledingplan

In het kader van het jeugdkledingplan spelen alle jeugdteams van SML in dezelfde wedstrijdtenues met de sponsoren ConStabiel en van der Valk Arnhem. Sponsoren die jeugdteams willen sponsoren met kleding en/of materialen kunnen vanwege het jeugdkledingplan geen wedstrijdtenues sponsoren, maar wel trainingspakken, inloop of uitloopshirts, tassen etc. 


De voetbalkleding is in de winkel alleen verkrijgbaar bij onze kledingleverancier Snelders Sport in Elst. Als SML lid krijgt u op alle andere voetbalgerelateerde artikelen 15% korting op de verkoopprijs, exclusief al bestaande aanbiedingen. 

Deze is voor leden eenvoudig en met korting te bestellen in de SML webshop

Sponsoring

Teams die een sponsor hebben gevonden en kleding willen bestellen kunnen terecht bij Gerard van Gaalen of Erwin Snijder van de Commerciele Commissie via commercie@smlarnhem.nl
Alle bestellingen dienen via de commerciele commissie van SML te lopen. Sponsoren krijgen hiermee 20% korting op de verkoopprijs, exclusief al bestaande aanbiedingen.


Materiaal uitgifte
Frank Arends is verantwoordelijk voor de materialen en de uitgifte daarvan (ballen, hesjes, watertassen, e.d.). Kijk bij de knop contact voor zijn contactgegevens.