Een goede medische begeleiding is essentieel bij een voetbalclub. SML pakt dit dan ook serieus aan. Fysioplus Hoog-Keppel verzorgt in naam van Erik Fransen en Jos Kortekaas de medische begeleiding van SML. Daarbij worden zij geassisteerd door de fysiotherapeut (i.o.) van het 1e elftal, Bastiaan Korterik.

Heb jij kortdurende of langdurende klachten? Meld je dan aan via het formulier aan voor het inloopspreekuur op elke donderdagavond in onze praktijk in Arnhem-Noord op Onder de Linden 21-A ( gebouw Formupgrade) vanaf 19.00 uur tot 19.30 uur. Wacht wel met komen tot bevestiging van afspraak!

TEKEN JE HIERONDER IN VOOR ONS SPREEKUUR

Als wij denken dat een medisch specialist de blessure moet beoordelen, dan kunnen we binnen ons netwerk snel schakelen, na toestemming van je huisarts (een verwijzing is nodig voor de verzekering)

Het inloopspreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen die lid is van SML. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts, je kunt rechtstreeks bij ons terecht.

Wij, Erik en Jos , hebben beide ruime ervaring als fysiotherapeut. Wij hebben verschillende behandelmethodes als specialisatie om je blessure goed te kunnen behandelen. Daarnaast zullen wij een gedegen trainingsschema maken zodat je op een verantwoorde manier terugkeert op het veld. Wanneer nodig zullen wij ook revalidatietrainingen verzorgen. Eventuele vervolgbehandelingen kunnen wij uitvoeren of in overleg bij een van onze collega’s .

Alle zorgverzekeraars vergoeden 18 behandelingen fysiotherapie per jaar voor kinderen onder 18 jaar, dit gaat niet ten koste van het eigen risico. (www.zorgvergoeding.com). Voor volwassenen is vergoeding afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Aanmelding

Vul geldig emailadres in!

Invalid Input

Invalid Input