Tweede en tevens laatste dag, Aviko Cup te Cuijk

Op de tweede dag is SML O9-5 opnieuw ingedeeld, ook wel weer een sterke poule met O9-1 en O8-1 teams maar wel iets makkelijker dan de zaterdag.

Iets voor negen uur is iedereen aanwezig in Cuijk, in de kleedkamer maken wij de kleding in orde en bespreken wij de opstellingen, wissels en aanvoerder per wedstrijd.

Om 09.20 staan wij gereed voor Sparta Rotterdam, een ploeg met jonge maar zeer begaafde spelers. Het spel gaat op en neer, er wordt aan SML zijde hard gewerkt, beide kanten krijgen geen echte kansen, een echte wedstrijd die zich op het middenveld afspeelt. Een leuke pot, met veel strijd afgewisseld met goed positiespel, de 0-0 eindstand is een terechte weergave van de wedstrijd.

Zoals het hoort op een toernooi is er tussendoor om te hangen, snoepen, liggen, ballen, rennen, klieren, je gewoon vermaken, leuk om te zien!

De tweede wedstrijd is tegen de O9-1 van de gastheren, SIOL, ook dit is een hele leuke wedstrijd. Een beetje tegen de verhoudingen in komen de gasten op een 1-0 voorsprong maar SML blijft voetballen, op zoek naar de gelijkmaker, en in de laatste minuut valt die dan ook, Guus scoort een goed afgedwongen goal via de tegenstander, de eindstand 1-1, iedereen tevreden

Vandaag mochten wij ook weer een wedstrijd tegen Duitsers spelen, Eintracht Lommersum U9-2. In deze pot hadden de boys van SML het even niet meer, alles wat zo goed ging tijdens de 1ste twee wedstrijden vandaag ging nu mis. Wij kwamen niet voor bij hun laatste linie hoe wij dat ook probeerden deze wedstrijd ging dan ook verloren.

Meteen hierna mochten de mannen weer aan de bak, de laatste wedstrijd van dit weekend. Het werd een mooie strijd, om elke centimeter en elk balcontact werd gevochten. En SML ging dan ook als terechte winnaar van het veld af!

Een mooie score voor de laatste toernooi dag, 1 verloren, 2 gelijk en 1 winst! Genoten van de boys!

Na een mooie afsluiting door de toernooi commissie waarbij elk team even zijn moment kon hebben op het podium was het tijd voor de douche. De box ging aan, muziek werd uitgekozen, een groot feest brak los, lekker gek doen, dansje, douchen, polonaise!

Namens de boys alle moeders en vaders bedankt voor het rijden, vroeg(er) opstaan, aanmoedigen et cetera, enzovoort.

De komende weken trainen wij gewoon op de maandagen en woensdagen, vanaf 16 uur. En op 30 juni ons eigen toernooi om dit geweldige jaar af te sluiten. En uiteraard aanstaande zaterdag de kennismaking.

Hieronder nog een paar leuke foto’s

Ruben 1Ruben 1Ruben 1

 

20180617 12374720180617 12374720180617 12374720180617 123747

Teamnieuws