Spero – SML, de tweede thriller in 4 dagen!

Vanavond staat de allerlaatste wedstrijd van dit competitie programma op de agenda. De mannen van SML worden om 18.30 op de grasmat van Spero te Elst verwacht. Wij verwachten vooraf een getergde ploeg door het mislopen van het kampioenschap van hun eerste door ons eerste. Het blijkt een spannende pot te worden, met als terechte winnaar SML O9-5, 8-9!

Om zes uur druppelen de mannen van SML binnen op het complex van Spero. Wij moeten Bo vandaag missen door andere verplichtingen en Bas heeft zich (naar schijnt..) geblesseerd bij een perfecte uitvoering van Swish Swish. Hopelijk zijn zij er zaterdag beide weer bij!

2017 11 16 13.30.16

Wij beginnen met Tijn op de goal, rechtsachter Jorn, linksachter Guus daarvoor met de punt naar voren en achteren Melle, voorin Milan en Ruben. Helaas geen wissels, door het warme weer spreken wij van te voren af om zeker elke 10 minuten te stoppen en lekker lang te rusten. Voor de mannen is er de waterzak met spons, bidons met water en wat flesje isotone dorstlesser (goed geregeld Michel!)

De wedstrijd was in 3 woorden, den-de-rend! Uiteraard werden er foutjes gemaakt en leidde dat ook wel eens tot een doelpunt maar dat zijn juiste de dingen waarvan wij leren.

De andere kant (en die was veel meer “zichtbaar”) was het prachtige partij voetbal. Er werd achterin keihard gebuffeld, scherp verdedigd en goed gekeept. Op het middenveld en in de aanval werd er geweldig overgespeeld, doelpunten die via minstens 4 spelers lopen, en tikkie takkie voor de goal tussen Melle en Ruben wat dan ook weer tot een doelpunt leidt, Milan die buffelt en buffelt, Guus die strakke ballen langs de lijn geeft en dan ook nog Jorn met zijn eerste voor SML (en mensen er zullen er vele volgen!)

Een geweldige afsluiting van het reguliere seizoen! Waarin wij als trainers elke speler hebben zien groeien, ja ja hoor ik u denken, maar nee, echt! Deze spelers hebben allemaal niet 1, niet 2 maar meerdere stappen voorwaarts gezet! En niet alleen door hard te trainen 1 of 2 keer in de week maar ook door thuis oefenen, zoveel mogelijk “tienen” op de zondagen op de club. Wij zijn trots op jullie boys!

De maand juni wordt een fantastische afsluiting met toernooien in onbekende oorden, tegen onder andere Duitse teams, een eigen toernooi en natuurlijk een teamactiviteit!

Teamnieuws