Matchday!!! Uit in Velp tegen DVOV

De leiders van SML O9-5 hebben sinds lange tijd weer eens de beschikking over een volledige en fitte selectie. Om acht uur is iedereen aanwezig in de bossen van Velp.

De tegenstander vandaag  is DVOV, een leuke ploeg waar wij al vaker tegen hebben gespeeld.

[tekst gaat verder onder de foto]

Screen Shot 2017 09 19 at 7.24.42 AM

Wij mogen vandaag aantreden op het hoofdveld, kunstgras wat door de lichte regen lekker snel is. Als warming up beginnen wij met een kaatsoefening in ruitvorm, iedereen is meteen actief en lekker bezig.

Om half negen staan Guus en Bas klaar om in te vallen, Tijn op de goal, Bo en Jorn achterin, op het middenveld Melle en Milan en voorin Ruben. Uiteraard voorafgegaan door de  team yell!

Vanaf de start wordt er heerlijk gevoetbald, samen goed verdedigd, elkaar geholpen, goede passes gegeven. E n als snel geeft Milan een schitterende pass op Ruben die het net dan ook meteen vind. Even het doelpunt samen vieren en weer door! Vanuit achteren houdt Jorn iedereen scherp, “mannetje pakken” !

Er wordt goed gevoetbald, iedereen doet zijn best. Het blijft alleen wel lastig om bij een iets minder goede tegenstander ook te blijven verdedigen, de drang naar voren is vaak dan wel erg sterk J

Uiteindelijk werd het 3-9 voor SML, een hele leuke pot met zeer goed voetbal! Het is jammer dat de competitie er alweer bijna op zit. Volgende week zaterdag nog een thuiswedstrijd bij SML en woensdag uit in Elst tegen Spero. En in de maand juni nog een paar toernooitjes, spetterkamp en andere leuke dingen.

Teamnieuws