Sportclub Groessen uit, altijd lastig

Vandaag 12 mei mogen wij naar het altijd mooie Groessen, aan de rand van het dorp ligt het voetbal complex er weer schitterend bij. Het grasveld ziet er geweldig uit! De zon staat aan de hemel, alle ingrediënten voor een leuke voetbalwedstrijd zijn aanwezig.

[tekst gaat verder onder de foto]

20180512 084456

Helaas is de JO9-5 vandaag niet compleet, Jorn is op vakantie en Bas is met de beker van afgelopen donderdag op een Belgisch tournee. Vandaag dus geen wissels enerzijds leuk anderzijds ook wel heel hard werken.

Er zijn van die dagen dat elke pass hard en in de voeten aankomt, dat elke aanval van de tegenpartij al op het middenveld wordt tegengehouden, dat elke pass richting de goal resulteert in een doelpunt, dat de keeper drukker is met bruin worden dan iets anders, dat de oe’s en aaa’s over het veld rollen…vandaag was het niet zo’n dag.

Het lukte gewoon niet, het was een algehele offday (een net niet dag) Daarmee niets afdoende aan het leuke team van Groessen. Maar onze boys hadden het vandaag gewoon even niet. Was het de voorjaarsvakantie blues, het prachtige weer en de drukke knutselactiviteiten voor moederdag… Als een trainer van een betaald voetbalclub na zo’n wedstrijd voor de camera komt van de NOS dan is de reactie vaak, offday, snel vergeten en weer verder naar de volgende wedstrijd.

Is er dan niet genoten, jazeker wel! Want voetballen is leuk ook als het even niet allemaal lukt. De wedstrijd ging met 8-6 verloren.

Het ""venijn" zat hem vandaag in de staart, alle penalty’s van SML ging er feilloos in en Tijn hield er ook nog even 3 uit van de tegenstander.

Aanstaande woensdag staat de volgende leuke wedstrijd op het programma, uit en tegen Eldenia.

En voor de liefhebber, morgen mag het 1ste weer aan de bak, om 14 uur thuis bij SML. Het is erg spannend onderin, alle publiek is meer dan welkom!

Teamnieuws