Groen als gras

Zaterdag is de mooiste dag van de week

En je wist als je naar je vriendjes keek

Hier gaan ze heel wat beleven

En de trainer riep: samen aanvallen en samen verdedigen…

Zaterdag 22 april, er staat weer een leuke wedstrijd op het programma. Vandaag is de JO9-1 van Redichem te gast, een leuk en goed team. De trainer kon vanwege ziekte niet over Bas en Ruben beschikken (beterschap!) Dus zonder wissels werd het hard werken in de lekkere ochtendzon. Het geluk was niet aan de zijde van SML. Het was een goede en leuke wedstrijd die uiteindelijk met 5-8 werd verloren.

Rond 8 uur stromen de 6 boys van SML O9-5 de kantine van SML binnen, eerst nog even gek doen in de kantine en dan naar kleedkamer 6. Ondertussen zetten de ouders het veld klaar, vandaag schitteren wij wederom op 1A2…

[tekst gaat verder onder de foto]

20180421 083654

Zoals altijd staat Tijn op de goal, Bo en Jorn achterin op de linker en rechterkant daarvoor Melle en Guus (welkom terug Guus) en voorin Milan. Na het warmlopen en  inschieten fluit Frank iets na half negen voor het begin van de wedstrijd.

Vanaf minuut 1 is het duidelijk, hier staan twee goede teams op de fijne grasmat. Het spel gaat op en neer, waar de tegenstander goed overspeelt, wordt er door SML goed verdedigd. Het is toch wel hard werken zo zonder wissels en ook voor de trainer is het even lastig, er is geen mogelijkheid om even kort wat uitleg langs de kant te geven.

De tegenstander die uit een hogere klasse komt biedt goed weerstand aan onze mannen. Het is een prachtige wedstrijd om te kijken, het publiek heeft genoten en de mannen ook zeker.

Waar de tegenstander vandaag het geluk aan hun zijde heeft, ontbreekt dat bij SML. En dat maakt dan net het verschil. Maar in de nieuwe opzet is dit een goed voorbeeld van een zeer goede wedstrijd van beide teams en wie er dan wint is minder belangrijk. Heerlijk gevoetbalt, genoten van het weer. Nu even twee weekjes geen wedstijd en dan op 10 mei een toernooi in Driel en 12 mei de uitwedstrijd in Groessen.

Teamnieuws