SML JO9-5                                                                     RKSV Driel JO9-2

Zaterdag 10 maart               Sportpark de Bakenberg     Aanvang 08:30 uur

En dan eindelijk, ja eindelijk begint dan de competitie. Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen RKSV Driel op het programma, een voor ons nog onbekende club en onbekend team.

Ons team verzamelt om 08 uur in de kantine van SML. Helaas vandaag zonder onze eigen Ausputzer Guus, hij is geopereerd en een paar weken uit de running. Hopelijk zien wij je weer snel, veel beterschap! Dus dan maar met ze zevenen naar de kleedkamer, de kleding in orde maken, nog even de teamafspraken doornemen en dan naar buiten. Het kunstgras van veld 1 ligt er weer schitterend bij. De ouders hebben wederom een schitterend pupillen veld uitgezet, waarvoor dank! Bo en Jorn schieten Tijn in en maken nog wat even wat afspraken voor tijdens de wedstrijd. Bas, Milan, Melle en Ruben spelen lekker de bal over en worden ondertussen warm.

Onze mannen staan vandaag in iets andere opstelling op het veld. Voor de winterstop speelde wij bijna altijd 1-2-1-2 en dat is nu gewijzigd in 1-2-2-1. Wij zijn heel benieuwd of dit op het veld ook zichtbaar is en of dit een ander speelbeeld gaat opleveren.

Om 08.30 stipt wordt er afgefloten voor de start van de wedstrijd door Mark, bedankt weer!

De rode draad; Gestreden, Genoten, (niet) Gewonnen!

De tegenstander begon meteen goed aan de wedstrijd, hun eerste aanval resulteerde meteen in een mooi doelpunt. De mannen van SML schrokken hier toch wel een beetje van. Ook de nieuwe plekken is wat onwennig. De wedstrijd is vooral in het eerste kwart door Driel gewonnen, zij hadden twee hele goede voetballers die het verschil maakte. En SML is het eerste kwart nog niet wakker en onder de indruk van de tegenstander. Er werd over en weer gescoord waarbij Driel constant een riante voorsprong behoudt.

Vanaf het derde kwart gaat dan ook eindelijk SML voetballen en er vallen een paar mooie doelpunten. Er wordt goed samengewerkt en ook vooral veel inzet getoond. Maar de achterstand blijft gelijk en uiteindelijk wordt het 4-9 in het voordeel van Driel, een leuke en sterke ploeg met een paar erg goede voetballers. Na de goed genomen penalty’s en het geklier onder de douche genieten wij nog even van een ranja en tikkerverstoppertje rondom de kantine.

Volgende week spelen wij uit tegen Spero, vast een leuke wedstrijd. ;s Avonds gaan wij naar Vitesse – Heracles!

  • Einde -

Teamnieuws