SML O9-5 tegen DVOV O9-5

Op zaterdag 3 februari staat de 2de oefenwedstrijd van de voorbereiding op de agenda. Wij verwelkomen de spelers van DVOV O9-5. Een leuke ploeg met goede voetballers waartegen wij in de competitie al een leuke wedstrijd hebben gespeeld. Die hadden wij nipt winnend afgesloten maar nu is het weer een andere dag, een nieuwe wedstrijd.

De selectie van SML O9-5 bestaat vandaag uit 8 spelers. Vandaag hebben wij een speler op proef, Jorn deed een keertje mee en dat ging harstikke goed.

Wij spelen in de bekende 1-2-1-2  opstelling.

Op de goal staat Tijn met daarvoor Melle op rechts en Bo op links, als spil op het middenveld Guus, voorin Milan en Ruben. Bas en Jorn zijn vandaag de eerste wissel. De spelbegeleider van dienst is Mark, subtiel wezen de spelers op voorhand hem nog even op de “onterechte” penalty bij de laatste wedstrijd.  Bedankt voor het fluiten! 

De korte samenvatting, zeer goede pot, diverse spelers hebben gescoord, heel goed samengewerkt!

De tegenstander van vandaag is een leuke ploeg met goede spelers en een goede keeper. De wedstrijd ging dan ook mooi op en neer, er werden goede passes gegeven, veel geschoten op de goal en vooral hard gewerkt. Ondertussen werd er heel veel gewisseld, voor de mannen weer even wennen en voor de technische staf een mogelijkheid om wat verschillende posities en plekken te proberen.

Wij hebben een paar keer meer gescoord dan de tegenstander. Hoewel het winnen niet het doel is maar vooral het oefenen en weer wennen is het natuurlijk wel leuk.

Na het gezellig gek doen onder douche is de dag afgesloten met een “echte nabespreking “ in de bestuurskamer. Wij hebben met de jongens op het bord samen wat spelmomenten en slimmigheidjes doorgenomen, leuk om te doen.

Morgen, zondag 4 februari, staat er weer een leuke wedstrijd van het 1ste op het programma bij SML, aanvang 14 uur. http://smlarnhem.nl/voetbalnieuws/2241-sml-union  Leuk om bij te wonen en de mannen kunnen onze steun goed gebruiken!

Op de eerst volgende oefenwedstrijd van de O9-5 is het nog even wachten, woensdag 21 februari om 16 uur. Na deze laatste oefenwedstrijd begint dan eindelijk de competitie voor de mannen.

Op zaterdag 24 februari beginnen wij met een uitwedstrijd tegen Eldenia met als afsluiter ’s avonds het gewonnen etentje bij http://tapasbar-retiro.nl/ Wij hebben er zin in!

Teamnieuws