Voorbereiding 2de seizoenshelft in volle gang,

Van uw verslaggever ter plaatse:

Vandaag is uw verslaggever ter plaatse op bezoek bij Sport Maakt Lening sinds 1911 op het mooie complex op de Bakenberg. Dit is de plek waar de jongens van SML O9-5 hun trainingsarbeid verzetten, ontspannen in de spelerslounge (in de volksmond ook wel kantine genoemd) en de komende weken ook 3 oefenwedstrijden gaan spelen.

Na een welverdiende winterstop waarin de mannen hebben kunnen ontspannen met hun gezin moesten zij zich op 10 januari weer melden bij hun club. De eerste trainingen waren weer wat onwennig, de bal kleefde niet altijd meteen weer aan de voet, het samen afspraken maken en die dan ook volgen blijkt ook wel eens een uitdaging. Afijn, genoeg werk voor de technische staf.

Een technische staf waarvan nog niet bekend is of zij ook volgend jaar weer voor deze groep staan. Ondertussen hebben de trainers van Vitesse, Groningen en Willem II aangegeven te zullen gaan stoppen bij hun clubs. Dus die carrousel draait weer volop.

Maar dan terug naar vandaag….

Rond acht uur druppelde de gasten van VDZ binnen op het verder lege complex. Wij mochten vandaag de dames en heren van VDZ O9-6 welkom heten, een zeer leuk team met goede en enthousiaste spelers. Vandaag mochten wij Nout als gastspeler welkom heten (waarvoor dank!) Helaas was Bo niet helemaal hersteld van de griepgolf (beterschap!)

Na het nodige inschiet, warmloop, afspraak maak festijn floot Frank af voor de wedstrijd. Hoewel de uitslag er niet toe deed, dat was ook de afspraak met de mannen-> want -> oefenen, was het uiteindelijk een gelijk spel, 5-5.

Voor het publiek uit en thuis was het een vermakelijke wedstrijd. Er werd volop gestreden, veel gewisseld en ook op verschillende plekken gespeeld. Dat laatste viel niet altijd mee voor de mannen van SML, er moest duidelijk meer worden nagedacht en harder worden gewerkt als je niet op je “vaste plek” staat. Beide partijen scoorde mooie doelpunten, de keepers deden mooie reddingen, op het middenveld werd er hard gewerkt.

A met al een heel leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander. VDZ bedankt! En tot 26 mei, ja ja de laatste wedstrijd van het komende seizoen is ook tegen onze buren. Dat kan alleen maar een mooie pot worden.

Ook vandaag pronkte de naam van de trotse hoofdsponsor weer op de shirtjes van de mannen.  http://www.caspararnhem.nl/ gastvrijheid, klassiek anno nu!

De komende weken zijn er voor uw als trotse/nieuwsgierige/nieuwe (*doorhalen wat niet van toepassing is) supporter nog 2 mogelijkheden om een oefenwedstrijd bij te wonen. Zaterdag 3 februari tegen DVOV O9-5, een bekende maar ook zeker geduchte tegenstander uit Velp, in de reguliere competitie wist SML nipt te winnen. En woensdag 21 februari de “oefentopper” tegen VDZ o9-3, een pittige maar ook leuke tegenstander. Dus komt allen naar de Bakenberg, de wedstrijd bezoeken is gratis en de verse bonen koffie de prijs zeker waard.

Graag tot ziens!

Teamnieuws