IMG 20170909 WA0002

VDZ O9-6 tegen SML O9-5

Een oefenwedstrijd met een vleugje derby saus!

Op zaterdag 9 september stond de 1ste oefenwedstrijd van de mannen van SML O9-5 op het programma.

Dit jaar bestaat SML O9-5 uit Bas, Bo, Guus, Melle, Milan, Ruben, Sieger en Tijn. Aan het einde van het vorige seizoen zijn wij al even samen gaan trainen. Na een welverdiende zomerstop zijn wij eind augustus begonnen met de eerste trainingen. Elke maandag en woensdag staan de mannen “hongerig” op het veld, leuk om te zien!

En dan volgt ook de 1ste oefenwedstrijd, tegen VDZ, de vriendelijke buur, een derby.

De mooie nazomer had plaats gemaakt voor een regenbui afgewisseld met stortbui en tussendoor regen. Maar dat deerde de mannen geen moment.

Milan mocht vandaag het doel verdedigen en dat heeft hij geweldig gedaan, goed uitkomen, ballen naast kijken, reddingen enzovoort.

De technische staf, bestaande uit Michel en Dènis, hadden met de mannen twee afspraken gemaakt voor de oefenwedstrijd, fouten maken mag/moet en 100% inzet. En beide hebben ze heel goed gedaan!

Het was een echte oefenwedstrijd. Wennen aan een lange wedstrijd, de vele pauzes, het doorwisselen, het samen verdedigen en aanvallen. VDZ speelde heel goed en pakte veel de bal af! Een goede en leuke tegenstander. Na de 40 minuten hadden beide partijen een paar keer gescoord en iedereen heel veel geleerd.

Volgende week zondag is “ ons toernooi” en gaan wij weer lekker een aantal wedstrijden oefenen.

Aanstaande woensdag is het de persdag van SML O9-5 meer informatie daarover volgt.

Voor nu iedereen een goed weekend, super trots op de inzet en tot snel.

 

Teamnieuws