Datum: 14-10-2017

Wedstrijd: SML JO9-2 – Westervoort JO9-1

Uitslag: 5-10

Kortere samenvatting kan ik niet geven, voor degenen die toch meer tijd heeft hieronder een toelichting.

Het is 06:30 en de wekker gaat. Belachelijk vroeg, maar omdraaien heeft geen zin want meneertje F2 staat als een trampoline op bed te springen. Eenmaal aangekomen is Eric al de goals aan het rechtzetten en Geert-Jan heeft de wedstrijdtafel al bemand. Ooit al iemand zo vroeg met een glimlach achter de wedstrijdtafel gezien? En dat terwijl de schermen het niet doen, zijn collega niet is komen opdagen en er een aantal doelen missen...

Het fluitsignaal gaat - nou meer een zielig conducteursfluitje - en de beer is los. Wat een geweld op de vroege ochtend. Beide teams vechten als leeuwen. De ene na de andere goal vliegt in het net, helaas nog in het verkeerde net, 0-3. SML is er klaar mee en knalt er twee goals in en de wedstrijd ligt weer helemaal open met 2-3. Eindstand eerste helft is 2-4.

De mannen nuttigen in het geheim een flugel (lijkt op ranja) en nemen een hap amfetamine (lijkt op partjes sinaasappel). Zonder aarzelen maken ze 3-4. Het blijft de hele wedstrijd spannend en er vliegen goals in waar het Nederlands elftal na 1988 alleen nog maar van heeft droomt. Hoog, hard en vanuit de meest onmogelijke hoeken. Er is bijna een omhaal van de tegenpartij, maar voor dat circus heeft F2 nog net even een stokje gestoken. Het is zo spannend dat de scheidstrechter zelfs het aantal doelpunten niet meer bij kan houden. Het eindigt op 5-9, afgerond 5-10.

Fijne vakantie allemaal, het was weer een enerverende ochtend op deze prachtige zonnige herfstdag!

DSC08908

DSC08873

DSC08965

 

Teamnieuws