Na twee leuke bekerwedstrijden ging de ‘gewone’ competitie vandaag toch echt van start. In de mist zochten we ’s ochtends al vroeg de weg naar Driel om te spelen tegen JO9-1 van RKSV.

Eerst even opwarmen en inspelen op het natte veld en vervolgens de koppen bij elkaar om een ware SML yell ten gehore te brengen voor de echte teamspirit. En daarmee zit het wel goed, erg leuk om te zien. Ze gingen meteen aanvallend van start en Florian maakt het spannend door net over te schieten. Als snel volgt een mooie openingstreffer van Robin (volgens de supporters een echte Koeman;-)) Ze weten elkaar al goed te vinden en passen leuk naar elkaar over. Al snel daarna schiet Floran het team naar een 0-2 voorsprong.

Opvallend is dat ze nu al goed weten wat de nieuwe spelregels zijn. De spelbegeleider komt er nauwelijks aan te pas! Ze nemen zelf uit, dribbelen eerst en ook bij het nemen van hoekschoppen gaat het allemaal vanzelf! Met een strakke pass van Robin scoort Mick en maakt er even later nog één. Goed bezig allemaal!

Even een time out om op adem te komen en de vervolgstrategie met Eric door te nemen. Met veel enthousiasme vervolgen ze de wedstrijd. De druk van de tegenpartij neemt toe, maar met mooie reddingen van keeper Olivier houden ze de nul vast.

Tijdens de rust verorberen ze gretig de stukjes appel (banaan valt niet zo in de smaak vandaag) om met de nodige energie aan de 2e helft te beginnen. Vanuit de tegenpartij komen er wel meer kansen, maar met keeper Timur komen ze niet tot scoren. SML blijft scherp en met een knappe aanval brengt Luke de stand op 0-5. Ook Noah ruikt kansen en met een flink hard schot vergroot hij de voorsprong. Ook al gaat het iets rommeliger in de 2e helft, ze blijven er allemaal hard voor werken. En met succes! Floran en Luke weten allebei door een prima samenwerking van het team nog een keer het doel te vinden en uiteindelijk sluiten ze met 0-8 de wedstrijd af.

Wat een top team! Dat belooft nog wat…..

JO9 02 team

JO9 02 actie

 

Teamnieuws