DVV - SML 24-11-2018

Zaterdag kwart over 11 op het Horsterpark in Duiven staan we aan de aftrap. Het is een wat grijze ochtend en het zou voor de toeschouwers best een paar graden warmer mogen zijn, de jongens lijken nergens last van te hebben en willen vooral beginnen!

De eerste helft staat Florian op doel. Het fluitsignaal klinkt en de bal rolt. SML komt direct goed uit de startblokken en pakt het initiatief. Yasin speelt een mannetje voorbij en weet Samuel te bereiken, 0:1. Een lekker begin, nu vasthouden. Tegenaanval DVV, knap schot, net naast. Blijven opletten dus. Mooie voorzet Wolf, maar net naast gewerkt, corner. Mehdi staat achter de bal en weet Samuel te bereiken: 0:2

Na de time-out spat een afstandsschot van DVV op de lat uiteen. Daarna rukt SML weer op, met een mooie combinatie van Yasin via Pim en afgemaakt door Mehdi 0:3, het gaat de goede kant op met de score. We hebben weer een corner bemachtigd, Just staat achter de bal en krult ‘m heel mooi voor het doel, maar we krijgen de bal er niet in. Kort daarna valt hij wel, 0:4 afstandsschot Mehdi. Het rustsignaal klinkt.

Na de rust gaat Wolf keepen en gaat Florian de verdediging versterken. SML gaat door waar het gebleven was. We mogen weer een corner nemen, Samuel legt de bal terug op Morris, maar zijn uithaal gaat net naast.

Ai, een counter van DVV, en heel beheerst uitgespeeld, 1:4. Daarna een schot op doel en gelukkig een goede redding van Wolf. SML zet weer druk, DVV heeft het zwaar en gaat meer overtredingen maken. Yasin wordt gevloerd. Hij neemt de vrije trap zelf. En hoe! De keeper had het nakijken, 1:5.

Na de time-out zet Pim direct weer druk door een bal aan de rechterkant te veroveren en deze bij Mehdi te bezorgen, net naast helaas. Daarna begint Mehdi een rush op links en weet Yasin te vinden in het midden 1:6.

Nadat Wolf moet zich nog een keer helemaal  moest uitstrekken om een afstandsschot naast het doel te duwen zet Mehdi de teller op 1:7 op aangeven van Just. De aanvallen volgen elkaar nu op in rap tempo, Just met een prachtige voorzet van links, Mehdi schiet in een keer met de buitenkant, prachtig! 1:8

Kort daarna komt Samuel op aan de rechterkant, passeert wat spelers en schiet... op de paal, maar Mehdi was goed doorgelopen en maakt er van dichtbij 1:9 van.

 

Geschreven door: Loek (vader Samuel)

Teamnieuws