3 november

Zaterdagmorgen om 8:30 verzamelen we op de afgesproken locatie. Iedereen is op tijd gearriveerd, het team is compleet.  De boys hebben er zin in en zijn gebrand op een revange na een eerdere nederlaag in de beker.

9 uur arriveren we in Westervoort het is goed fris maar dat weerhoud de boys niet om vroeg het veld op te gaan en een goede scherpe warming up te doen.

9:30 de bal rolt met Yasin in de goal beginnen we lekker fel en scherp Florian geeft het voorbeeld en gaat de duels niet uit de weg .

Avw’66 lijkt wat geschrokken en had een makkelijke wedstrijd verwacht maar niets is minder waar en Sml maakt de 0-1 via Samuel .

Westervoort doet zo nu en dan wat terug maar met goede duik en vliegwerk van Yasin blijft het doel schoon.

Onze jongens blijven voetballen en zijn opzoek naar de 2-0 maar doordat we met teveel man drukken vergeten we te verdedigen en maakt Avw makkelijk de 1-1 en vrij snel volgt ook de 2-1.

Het is rust tijd voor een keeperswissel Yasin maakt plaats voor Just  en na een peptalk van Michel hebben de leeuwtjes van SML er weer zin in

De bal gaat over en weer van goal en na lang bal bezit van Sml maakt Mehdi de 2-2, de jongens gaan weer vol in de aanval en opzoek naar de 3e van de ochtend maar na een outbal ontstaat er onduidelijkheid voor wie de bal is

Smlboys denken voor hun maar de scheids beslist de andere kant op en de boys staan verkeerd en Avw maakt daar dankbaar gebruik van en scoren simpel de 3-2.

Met nog 5 minuten op de klok gaan de boys voor alles of niets en op jacht naar een gelijkmaker helaas valt die niet en maakt Avw de 4-2 en is de wedstrijd afgelopen.

De jongens zijn enigszins teleurgesteld en druipen af naar de kleedkamer voor een warme douche . We hebben mooie dingen gezien en gaan weer hard trainen voor de volgende wedstrijd BlauwGeel55 thuis .

Saïd (vader Mehdi)

Teamnieuws