Zaterdag 27 oktober SML JO9-1 - DVC '26 JO9-1

Het is weer heerlijk vandaag, koud maar zonnig, goede omstandigdheden voor een voetbal wedstrijd.

Met Morris in de goal starten de jongens de wedstrijd tegen DVC. SML heeft de druk er goed op! Er hangt een goal in de lucht, maar het lukt steeds net niet, een mooie voorzet van Just voor de goal maar Mehdi mist net. Dan valt hij kort hierna toch Yasin 1-0!

SML houdt de druk er goed op en zijn scherp. Via de rechterflank komt Samuel van een afstand 2-0.

Nog een kans van Yasin met links, net langs. Vanuit een corner maakt Samuel de 3-0. Even rust.

Na de rust komt de tegenstander met iets meer pressie weer terug het veld op. Maar Mehdi maakt een mooi schot op goal, helaas net over. Hierop volgt wat onrust en de tegengoal valt 3-1.

Maar SML pakt het terug, super goed gekeken en overgespeeld, een 1-2tje tussen Mehdi en Just, Mehdi maakt de 4-1.

DVC nadert weer het SML doel maar een redding van Florian weerhoud hen van een goal.

SML neemt het weer over, Yasin houd mooi balbezit en gaat via links langs, ziet Just voor de goal vrij staan, passed en Just scoort 5-1!

Een corner tegen, maar door een mooi blok van Pim, geen goal.

Even spannend voor de goal van DVC maar hij valt niet, meteen hierop een uitbraak DVC en ze scoren 5-2.

Maar SML neemt het weer over, met een beheerst lobje scoort Yasin 6-2. DVC naar de middenstip, SML krijgt snel weer balbezit, met Florian via links, hij vindt Yasin 7-2. Rust

De tweede helft blijft SML in control, een corner schiet voorbij, maar daarna een beheerste goal van Samuel 8-2. Hierna wat kansen via een lange pass van Samuel naar Mehdi rechtsvoor, een corner, Just neemt hem, Pim kopt maar de bal gaat weer het veld in.

DVC krijgt nog een corner, maar Wolf als keeper vangt de bal! Nog een actie richting de goal van DVC, een voorzet van Just en inleggen door Florian en we eindigen hiermee de wedstrijd met 9-2.

De jongens hebben hard gewerkt vandaag, met een mooi resultaat. Ook al stonden de jongens voor, ze bleven scherp en werken voor de bal. Goed gedaan JO9-1 en voor het publiek ook een harstikke leuke wedstrijd!

 

Geschreven door: Martine (moeder Just)

 

 

 

 

 

 

 

Teamnieuws