Zaterdag 29 september RKHVV JO9-1 uit

29septfoto1

Het was een mooie herfstochtend, niet te koud met een lekker zonnetje. Om 10:00 staan we aan de aftrap. De bal rolt, iedereen heeft er zin in! Toch staan we na 2 minuten met 1:0 achter. Kan gebeuren, schouders eronder en door!

Een paar minuten later maken we gelijk, Yasin raakt de bal net genoeg zodat deze in de linker onderhoek rolt. Even later passeert Pim de keeper met een mooie kapbeweging, koel uitgespeeld: 1:2.

Vrijwel direct na de time-out krijgt Yasin de bal voor z’n linker, en daar weet ie wel raad mee! Een kanonskogel die de keeper kansloos laat. Zo zien we het graag.

Helaas vallen vlak daarna de 2:3 en 3:3 en klinkt het rustsignaal.

De eerste vijf minuten na rust gaat het spel over en weer. In de 6e minuut scoort RKHVV en staan we dus weer achter, hè jammer! Maar moet gezegd: het was een pracht aanval en goal. We gaan op jacht naar de gelijkmaker. Samuel begint een rush van achter uit en maakt het ook zelf af: 4:4.

Ondertussen zijn de laatste 10 minuten ingegaan. De teams zijn erg aan elkaar gewaagd. Er zijn kansen aan beide kanten, maar het blijft vrij lang in balans. Tot dat RKHVV toch het net vind: 5:4. We proberen naarstig de gelijkmaker te scoren, maar het zit er jammer genoeg net niet in.

Eindstand: 5:4 verloren, maar wel een leuke wedstrijd.

Geschreven door:

Loek (vader Samuel)

29septfoto3   29septfoto2

 

Teamnieuws