Gsv’38-Sml j09-1 - Zaterdag 8september 2018

Vandaag staat de wedstrijd tegen Gsv38 op het programma, na vorige week verloren te hebben van Avw’66 hebben de jongens wat goed te maken in Giesbeek.

We verzamelen om 8uur in Arnhem en rijden gezamenlijk richting Giesbeek daar arriveren wij om 8:30 lekker ruim op tijd om daar een goede warming up te houden

We spelen vandaag op gras en dat ligt daar heerlijk bij (de terreinknecht heeft voor Sml het gras speciaal gemaaid) complimenten daarvoor  ;)

We starten exact om 9uur de scheidsrechter/spelbegeleider M.Jansen uit Giesbeek heeft er zin in.

Met Yasin in de goal begint de wedstrijd  de eerste kans is voor de thuisclub en direct goal 1-0 achter ,blijkbaar zijn onze verdedigers nog niet helemaal wakker.

Dit is niet nieuw voor ons maar blijkbaar hebben we dit nodig want daarna beginnen we goed te voetballen Florian speelt op Mehdi die om speelt 2 spelers van Gsv en legt de bal heerlijk klaar voor Samuel die niet nadenkt en de bal tegen de touwen werkt bam 1-1. Daarna volgen er mooie combinaties Just soleert door  de defensie van Gsv behoud het overzicht en legt hem klaar voor Mehdi maar die schiet helaas naast.

Daarna volgt een 1e break , na een peptalk van de trainer Michel beginnen we helaas wederom slap en komen we weer snel op achterstand 2-1 en volgt de 3-1 ook.

Oke Sml nu zijn wij weer aan de beurt Pim krijgt de bal van Morris en maakt een mooie actie langs de lijn en speelt Samuel in die schiet hard tegen de paal jammer boys.

De jongens van Gsv krijgen het benauwd na dat Sml de ene naar de andere kansen missen en gaan wat harder spelen, Florian krijgt de bal van de keeper Yasin en zet een rush in naar voren daar word hij hard en fel gestopt door de nummer 6 van hun en volgt een vrijtrap voor Sml die genomen word door Florian die hem via via tussen de palen krijgt 3-2 . Sml voelt dat Gsv grip op de wedstrijd aan het verliezen is en zet door via Mehdi die een mooie actie inzet en de 3-3 op de scoreboard zet.

Gsv komt zo nu en dan onder de druk van Sml vandaan en maken de 4-3 ,  nu is het weer de beurt aan ons en Samuel maakt valk voor rust met een hard schot de 4-4 . Pauze

Er volgt een keepers wissel Pim gaat in de goal staan en Yasin mag erin , Gsv begint weer goed na de rust en maakt de 5-4 bijna volgt ook de 6-4 maar Pim heeft een knappe redding in huis, nu zijn wij weer aan de beurt Mehdi maakt 5-5.

Zo nu en dan volgen er mooie acties en combinaties Wolf krijgt de bal gaat meerdere verdedigers voor bij en legt hem schitterend breed op Mehdi die zijn 3e van de dag maakt  5-6 staat het nu  , we staan voor met nog 2 minuten te gaan voor en Gsv moet aan de bak en dat doen ze dan ook slim 6-6 . Sml en Gsv gaan nu beide voor de winst en over en weer vallen er kansen schot Samuel redding keeper rebound Wolf wederom voor de keeper van Gsv die een drukke ochtend heeft.

De laatste minuut is aangebroken Morris speelt Wolf in die een mooie actie maakt maar de keeper ligt weer in de weg  , in de omschakeling is Gsv effectief en komen het met 3man voor onze goal met een hard schot verdwijnt de bal onder onze keeper 7-6.

Met nog 10 sec op de klok speelt Gsv de wedstrijd vol en helaas verliezen we deze wedstrijd.

Jammer Boysz goed geknokt  we hebben gestreden maar helaas hadden we het geluk niet aan onze kant, volgende week staat Dvv thuis op het programma en die gaan we pakken!!

 

Geschreven door:

Saïd (vader van Mehdi)

Teamnieuws