Zaterdag 1 september 2018 SML JO9-1 vs AVW '66 JO9-1

Na wat wissels van de velden zijn de jongens er helemaal klaar voor. Ze hebben weer zin om een wedstrijd te spelen. Het veld is nat maar de zon schijnt.

Mehdi als keeper, het startsein gaat. Hoewel onze jongens hun best doen, flitst AVW voorbij, de goals vallen genoeg maar helaas allen voor de tegenpartij. De jongens van AVW zijn groot, fysiek maar een spits ook erg behendig en passeert onze achterhoede een aantal maal. Helaas deze ballen zijn niet te houden. SML lijkt een beetje overdonderd door het doelpunten geweld, de 1e helft zit erop 0-7 achter.

Keepers wissel, Just in de goal. De coaches hebben wat moed ingepraat en het lijkt effect te hebben! Even zien we de kracht van SML en vallen er kort achter elkaar 3 mooie goals! Goede samenwerking en mooie passes, ze kunnen het wel, nu nog even een hele wedstrijd er in vertrouwen en elkaar blijven vinden. AVW herpakt zich na 10 minuten en neemt het roer weer over.Weer die handige spits van AVW die met steeds hetzelfde passeer trucje succes heeft en scoort.

Er zat een positieve piek in het midden van de wedstrijd, hopelijk kan SML dit langer kan vasthouden in volgende wedstrijden. Hoewel de wedstrijd eindigd in een 3-11 verlies, heeft SML JO9-1 laten zien dat ze ook het spel de baas kunnen zijn. Wie weet wat de volgende zaterdagen gaat brengen!

 

Geschreven door:

Martine (moeder Just)

Teamnieuws