DVOV-SML

SML wint overtuigend op de Pinkenberg

Prachtig weer, lekker tijdstip en een fantastische ambiance in het weelderige groen van sportpark de Pinkenberg. Je kan je zaterdag beroerder beginnen. Zo leken de jongens van de F1 er ook over te denken, want vanaf de eerste minuut lag DVOV onder vuur. Eerst was er de corner van Massi waar de thuisploeg mooi mee weg kwam en niet veel daarna werd er een schot van Pelle gekeerd. Een doelpunt hing dus in de lucht en om de spanning wat van het veld te halen kreeg Thomas in de vierde minuut een intikkertje kado van de gastheren. Hoewel een intikkertje, je moet er wel staan natuurlijk en Thomas stond er. Twee minuten later was de stand al weer gelijk en leek het zowaar een echte wedstrijd te worden. SML wisselde mooi slim voetbal af met slordigheden zoals je die aan het einde van het seizoen wel vaker tegenkomt en slordigheden leveren vaak balverlies op. Nadat Pelle dichtbij een doelpunt was geweest maar er een keeper tussenzat en je net begon te denken, waar het spel van vier dagen eerder was gebleven, weet Massi de 1-2 binnen te werken. In de veertiende minuut krijgt DVOV echter weer de ruimte die het zocht en staat het weer gelijk 2-2. In deze fase oogt de thuisploeg iets sterker en moet SML zich even herpakken. Aanvallers en verdedigers zijn even niet op elkaar ingespeeld lijkt het en het team is zoekend naar herstel. Dan lijkt Dries even wakker te zijn geworden en alsof hij in de serie A speelt herovert hij de bal en weet hij eindelijk Pelle te vinden, deze handelt snel en met een lage bal schuift hij de 2-3 binnen. SML lijkt op de weg terug en gaat wat actiever mee in het spel waardoor de spanning toeneemt. Thies en Broes weten te voorkomen dat DVOV de aansluiting nog voor de rust vind en loodsen zo hun ploeg met voorsprong de rust in.

De beginfase van de tweede helft is dit seizoen al vaker een lastig moment gebleken en ook nu weer weet de tegenstander snel de gelijkmaker te scoren. Toch begint nu ook bij SML de machine echt op gang te komen en kort na de gelijkmaker knalt Thomas van afstand de 3-4 binnen. Nu heeft  SML weer het beste van het spel, het is Massi net niet en Floris hard op de keeper, maar de spirit is terug. Thomas herovert de bal, kapt zijn tegenstander uit en vind Pelle die keurig inschiet 3-5. Nu laat de tegenstander het even afweten en krijgen onze mannen ruimte die ze zoeken. Een fraaie bal van Thies op Thomas zorgt er bijna voor dat Pelle nog een keer kan scoren maar deze keer heeft hij minder geluk. Bij de 3-6 zijn ook weer Thies en Thomas betrokken. Thies geeft een zeer listig balletje op zijn ploeggenoot die achter het standbeen langs de bal raak schiet.

Als Floris de bal bij Lucas weet te krijgen en deze een rush naar voren in gedachten heeft komt hij in botsing met een tegenstander en moet hij van het veld af. Dat is natuurlijk een enorme aderlating maar het spel blijft in orde. Vijf minuten voor tijd komt Thomas nog een keer op volle snelheid aangerend en geeft de bal op maat voor Pelle die dankbaar inknalt. 3-7 is de eindstand en die doet recht aan de mogelijkheden van deze ploeg. Helaas voor DVOV die dit jaar haar 85e verjaardag viert, zat er niet meer in deze zaterdag. Nog een wedstrijd te gaan en dan zit het seizoen er weer op. Natuurlijk kunnen we nu al niet wachten op de eerste potjes. Jonas zowiezo niet, want ga er maar eens aan staan, je maten toejuichen alsof je leven ervan af hangt terwijl je zelf niet mee kan doen. Het was dan ook mede zijn bijdrage die het team uiteindelijk de spirit terug gaf waar ze om bekend staan. Neem dat mee in de wedstrijd naar Spero, hou dat vast bij de komende toernooien en blijf vooral genieten van een zaterdagochtend op gras. Jongens bedankt weer en tot woensdag 24 mei, thuis tegen Spero……..altijd lastig

voetbalagenda

Wijzigingen & Afgelastingen  

Er zijn in mei diverse inhaalwedstrijden gepland op doordeweekse dagen, met name op 23 mei. Geef elkaar de ruimte indien een trainingsveld moet worden gedeeld vanwege een wedstrijd op veld 1 of 2. Er is altijd ruimte om uit te wijken naar veld 4 om te trainen.

 

Houd ook de officiële facebook pagina van SML in de gaten voor nieuws.

ege aangevroren sneeuw op de velden gaan de wedstrijden tot 13.00 uur niet door. Om 12.30 uur volgt een herkeuring. Mogelijk heeft de zon dan z'n werk gedaan. Wellicht gaan dus de wedstrijden van 13.30 en 15.45 uur nog wel door. jnaurari13

voetbalnieuws

THUIS Spero 27 mei

De vier scenario's van zondag:

degradatie
- Indien Germania wint van Union en SML verliest of speelt gelijk tegen Spero.
- Indien Germania gelijk speelt en SML verliest met 2 doelpunten verschil, dan hebben Germania en SML een gelijk aantal punten, gelijk aantal verliespunten en een gelijk doelsaldo, maar heeft Germania meer doelpunten voor en eindigt dan boven SML.

nacompetitie als 13e
- Indien Germania gelijkspeelt en SML verliest met 1 doelpunt verschil.
- Indien Germania verliest en SML wint niet van Spero, dan eindigt SML als 13e

Nacompetitie als nr. 13 in 2e klasse I betetekent een thuiswedstrijd tegen Groesbeekse Boys.

nacompetitie als 12e
- Indien SML met klein verschil wint van Spero EN AZC of Concordia Wehl nog weet in te halen eindigt het als 12e,

Nacompetitie als nr. 12 in 2e klasse I betekent een thuiswedstrijd tegen VDZ Arnhem. Ook alle volgende wedstrijden zijn dan thuiswedstrijden.

handhaving - Theoretische kans, maar toch. Indien SML ruim wint van Spero EN AZC wint ruim van Concordia Wehl OF Orion wint ruim van Varsseveld. Ruim winnen betekent 5 doelpunten verschil of meer in minimaal 2 wedstrijden.

De scenario's voor Spero zijn eveneens divers. Leones staat op dit moment 1 punt voor. Bij verlies van Leones heeft Spero genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden obv beter doelsaldo. Bij een gelijkspel van Leones moet Spero winnen om kampioen te kunnen worden. Bij verlies van Spero speelt het sowieso nacompetitie voor promotie, aangezien Spero een periodetitel heeft gewonnen.

SML pakt geheel terecht 3 punten mee bij titelkandidaat Voorwaarts Twello en doet de laatste plaats over aan Germania. Door de 1-0 overwinning - doelpunt Wesley Martens - stijgt SML naar plaats 13, dat recht geeft op het spelen van nacompetitie. Met nog 1 wedstrijd te spelen is het reuze spannend in de 2e klasse I.

UIT Voorwaarts 20 mei

SML speelt komende zondag thuis tegen Spero, dat nog kampioen kan worden. Koploper Leones speelt tegen DVC dat periodekampioen kan worden. De twee ploegen boven SML - AZC en Concordia Wehl spelen tegen elkaar in Zutphen, waardoor SML zich niet meer rechtstreeks kan handhaven. Het is nacompetitie of degradatie.

SML won dinsdag met 4-2 van AZ2000 en bereikt daardoor de halve finales van de Arnhem Cup. In de halve finale speelt SML op dinsdag 22 mei tegen zaterdag tweede klasser AVW'66.

ArnhemCup halvefinale AZ2000

Degradatie komt met de week dichterbij voor SML. Door de punten die de concurrentie behaalt, zowel op Hemelvaartsdag als dit weekend, schiet SML niets op met 1-1 gelijkspel tegen Sc Varsseveld vandaag. SML staat nog steeds op de laatste plaats. verslag gaat verder onder de afbeelding

Varsseveld

Met nog 2 wedstrijden te spelen moet SML minimaal 4 punten halen en hopen dat de concurrentie niet wint. Alleen 2 overwinningen tegen het hooggeplaatste Voorwaarts Twello (nu 2e) en Spero (nu 3e) bieden SML nog kans op handhaving via de nacompetitie. In principe zelfs op rechtstreekse handhaving. Alles is mogelijk voor SML tegen voetballende ploegen, dat hebben de twee eerdere wedstrijden tegen Twello en Spero laten zien. De 6 punten die daarin werden behaald bieden hoop en houvast. 

THUIS Varsseveld 13 mei

 

SML staat na de 0-1 verlies tegen Orion en de winst van Concordia Wehl en AZC Zutphen weer op de laatste plaats. Net als in zoveel wedstrijden had SML wel de kansen maar niet de punten. In de eerste helft kwam Orion uit een standaardsituatie op voorsprong. Vooral in de eerste helft was SML gevaarlijk. 2x werd een bal van de lijn gehaald en zeker 3 grote kansen werden door de keeper uit Nijmegen gestopt.

THUIS Orion 6 mei

SML heeft zondag aangetoond in de 2e klasse te horen door verdiend met 1-0 van hoogvlieger Voorwaarts Twello te winnen. De uitslag had zelfs nog hoger kunnen zijn. Voor rust scoorde A-junior Kane Keizer. SML staat nog steeds op een plek op de ranglijst waardoor je nacompetitie moet spelen. De rode lantaarn staat nu bij AZC Zutpen en voorlaatste is Concordia Wehl. Concordia en AZC spelen nog 2x tegen elkaar, waaronder in de laatste competitieronde in Zutphen.

THUIS Voorwaarts 29 april

verenigingsnieuws

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni worden bij SML voor de jongste jeugd kennismakingstoernooien gehouden. Het kennismakingstoernooi is een aantal wedstrijden waarin spelers voor het eerst voetballen met hun team van het volgende seizoen (2018/2019) tegen hun SML-leeftijdsgenoten in (ongeveer) dezelfde klasse.

kennismakingstoernooi web

Via de leiders worden eind mei de nieuwe teamindelingen bekend gemaakt. Soms veel bekenden, soms ook wat nieuwe spelers. Voor de wachtlijstspelers en de eerstejaars JO8-spelers natuurlijk helemaal spannend. Hé, die ken ik van school, hem ken ik uit de wijk en hij daar ken ik van de Champions League. Al snel ben je een team en heb je nieuwe vrienden gemaakt. 

Wat gebeurt er op het Kennismakingstoernooi
Aan het begin van het toernooi krijgen ouders uitleg van de leeftijdscoördinator die uitgebreid vertelt wat het kennismakingstoernooi nu precies inhoudt. Doel is natuurlijk om de teamgenoten met elkaar kennis te laten maken mocht men elkaar niet kennen. Ook de kennismaking tussen de ouders is hierin belangrijk, want ouders gaan onderling afspreken wie o.a. de leiders worden, wie er gaat fluiten, wie de communicatie doet etc. Kortom, de afspraken voor komend seizoen worden gemaakt. Deze vult u nog tijdens het toernooi in op de uitgereikte adressenlijst.

Een half uur na aanvang beginnen de onderlinge wedstrijdjes. Ouders krijgen een wedstrijdschema uitgereikt, er worden ballen verstrekt en uw team kan beginnen met voetballen. U regelt vanaf dan binnen uw team of onderling met de andere teams wie coacht, wie de wissels doet en wie scheidsrechter is.

Het conceptprogramma voor de kennismakingstoernooien ziet er als volgt uit:

Zaterdag 23 juni:
De JO8 en JO9 vanaf 09:00 uur
De JO10 en JO11 vanaf 13:00 uur

Zondag 24 juni:
De JO12 en JO13 vanaf 09:00 uur
De JO15 vanaf 13:00 uur

Seizoen 2018/2019
Het nieuwe seizoen start op zaterdag 22 september. Selectieteams spelen in de eerste weken van september bekervoetbal.

SML zoekt voor het nieuwe seizoen een trainer voor zondag 2 selectie. Ken jij die enthousiaste trainer met UEFA B of C diploma? Tag hem dan in dit bericht. Delen wordt gewaardeerd. Ben jij degene die wij zoeken? Lees dan verder en reageer snel!

De laatste jaren hebben de senioren teams bij SML Voetbaltrainerenorme stappen gemaakt en zijn zowel het 1e als 2e team twee jaar achter elkaar gepromoveerd en komen zij beiden uit in de 2e klasse. Het zondag 2 team, dat uitkomt in de reserve 2e klasse zoekt een trainer die dit team weer verder kan helpen en naar een hoger niveau kan brengen.

Wij zoeken een trainer die:
– Minimaal UEFA C diploma heeft, UEFA B is een pré
– Ervaring in het werken met seniorenteams of jeugdteams op hoog niveau
– Op dinsdag- en vrijdag avond de trainingen kan verzorgen en zondag de wedstrijden kan coachen
– Past bij de SML cultuur
– Kan werken vanuit de clubvisie en met andere trainers
– Per komend seizoen beschikbaar is

SML zorgt voor:
– Vergoeding voor de werkzaamheden
– Goede materialen en kleding
– Enthousiaste begeleidingsstaf
– Gemotiveerde en getalenteerde spelersgroep|
– Gezellige en ambitieuze omgeving om in te werken

Ben jij of ken jij de trainer die ons 2e elftal zoekt? Meld je dan snel aan via: . Bij de mail graag CV en motivatie bijvoegen.

Per vandaag kun je je weer inschrijven om mee te doen aan het leukste voetbalkamp van het jaar: het Spetterkamp!

Spetterkamp beeldmerk 2018 kleinOp 9 en 10 juni is het feest voor de champions league en jeugd tot en met de onder 13 bij SML. Dit jaar staat het Spetterkamp in het teken van het WK in Rusland.

Schrijf je dus snel in, er is plaats voor 200 kinderen. Kijk onder het kopje Spetterkamp op de site voor meer informatie.

Vrijwilligers gezocht
Wil je mee helpen en zo dit feest mogelijk maken als vrijwilliger of als begeleider van een team, klik dan naar ‘Vrijwilligers’ en meld je aan.

Tot dan! De Spetterkamp organisatie

Voor het nieuwe seizoen 2018 - 2019 is SML nog op zoek naar een aantal talenten voor haar JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO13-1, JO12-1 en JO11-1 teams, als opvolgers van onze talenten die gescout zijn door Vitesse en andere Betaald Voetbal Organisaties.

SML C1 uitsnede 

Voetbalvereniging SML
SML is dé toonaangevende club in Arnhem en omgeving als het gaat om jeugdvoetbal. Als convenantclub van Vitesse zijn we bijzonder trots op het feit dat onze jeugdopleiding bij de beste 20 (!) jeugdopleidingen van Nederland hoort.

Het gevolg is dat onze jeugdteams veelvuldig worden gevolgd door diverse Betaald Voetbal Organisaties en dit seizoen weer veel jeugdspelers van SML de overstap maakt naar een profclub. Uiteraard is SML ontzettend trots op al deze spelers. De selectieteams van SML - de JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1 - spelen allemaal op divisie-niveau en de ambitie van SML is, dat SML de meest kwaliteitsvolle aanbieder van voetbalactiviteiten in Arnhem wil zijn. De basis hiervoor wordt gevormd door een duidelijk jeugdbeleid, waarbij spelers individueel worden gevolgd middels een spelervolgsysteem, getraind worden door gediplomeerde trainers volgens een duidelijke voetbalvisie.

Maar ook onze kernwaarden: Beschaafd, Sportief en Veilig dragen bij aan het succes van SML. Naast gezonde ambitie heeft SML ook oog voor zaken als gezelligheid, recreatie, haar maatschappelijke rol in de samenleving en ontwikkeling voor iedereen op zijn of haar eigen niveau. Dat maakt SML onze huisclub!

Talentvol, ambiteus en geinteresseerd?
Is bovenstaande van toepassing op jou of sluit het aan bij jouw eigen ambities? Dan is SML mogelijk ook geïnteresseerd in jou! Stuur dan een mail naar Voetbalzaken van SML (voetbalzaken @ smlarnhem.nl). Dan kijken we samen of SML past bij jouw ambities en of SML ook jouw huisclub zou kunnen worden.

Wellicht tot bij SML!
Afdeling Voetbalzaken SML, Mark Steinfelder

Vanaf komend seizoen gaan ook JO10 t/m JO12 in de nieuwe wedstrijdvormen spelen. Lees hier alle wijzigingen.
JO12

Vanaf volgend seizoen gaan de JO11 en JO12 op een versmald half veld spelen, met 2x een time out van 2 minuten en rust van max. 15 minuten.

Nieuwe wedstrijdvormen

Het amateurvoetbal is vanaf dit seizoen (2017/’18) gestart met de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Na een uitvoerig onderzoeks- en aanlooptraject spelen de onder 8 en onder 9-pupillen vanaf dit seizoen 6-tegen-6-wedstrijden op een bijna kwart veld. 

Door op kleinere velden en in kleinere teams te spelen komen zij vaker aan de bal en gaan ze meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Het spelen op een kleiner veld sluit bovendien beter aan op de belevingswereld van deze kinderen. Dit alles draagt bij aan het uiteindelijke doel: het vergroten van het spelplezier en de ontwikkeling van deze pupillen. 

Vervolgstappen

Vanaf het seizoen 2018/’19 worden de nieuwe wedstrijdvormen verder ingevoerd in het amateurvoetbal. De onder 10 pupillen gaan vanaf dat seizoen ook 6 tegen 6 wedstrijden spelen op een bijna kwart veld. De onder 11 en onder 12 pupillen gaan vanaf dan 8 tegen 8 wedstrijden spelen op een bijna half veld.

De totale invoering van de nieuwe wedstrijdvormen in het pupillenvoetbal wordt dus gespreid over twee seizoenen. Zodoende krijgen clubs voldoende de tijd om de veranderingen zorgvuldig door te voeren binnen hun vereniging. Want de clubs zijn dé sleutel om dit voor kinderen tot een succes te maken.

Lees op de website van de KNVB meer over de nieuwe wedstrijdvormen voor JO7

Lees op de website van de KNVBmeer over de nieuwe wedstrijdvormen voor JO8, 9 en 10

Lees op de website van de KNVBmeer over de nieuwe wedstrijdvormen voor JO11 en JO12

 

SML organiseert ook dit voorjaar de SML Voetbalschool voor spelers van 5 tot 14 jaar. Iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau van de speler. Bij de SML Voetbalschool train je iedere keer op de Vitesse trainingsmanier, verbeter je zichtbaar je voetbaltechniek en ontwikkel je op een professionele manier je talent.

De SML Voetbalschool in mei en juni zit vol, inschrijven is niet meer mogelijk, ook niet voor de wachtlijst. Houdt de website van SML in de gaten voor nieuws over de SML Voetbalschool in het najaar.

Lees verder onder de afbeelding over aanvangstijden en andere informatie voor ouders en deelnemers.

Voetbalschool

Ton Vosselmans vitesse fotoWanneer:
De data waarop de trainingen van de SML voetbalschool worden gehouden zijn:
- zondag 13 mei 2018
- zondag 27 mei 2018
- zondag 17 juni 2018

10 uur aanwezig!
Elke training is op zondagmorgen van 10:15 uur tot 11:45 uur. Graag om 10 uur melden in het clubhuis, zodat we op tijd kunnen beginnen met de echte training.

Waar
De training vindt plaats op het hoofdveld van SML.
 
Groepsindeling
De 55 kinderen zijn ingedeeld in 5 groepen. Niet iedereen is er iedere training, vandaar dat er gemiddeld 10 kinderen in een groep zitten. Ze krijgen daardoor alle aandacht van de trainers. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd/niveau. Daardoor kunnen de trainers een oefening aanpassen op de groep. 

Vitesse training
De training staat onder leiding van Vitesse jeugdtrainer Ton Vosselmans (zie foto), hij wordt geassisteerd door KNVB gecertificeerde SML-trainers. De oefeningen varieren per trainingsdag en worden ook toegepast in de jeugdopleidingen van Vitesse en KNVB.

Eten en drinken
Tijdens de training - in een kleine pauze op het veld - is er gratis drinken en fruit voor de spelers. Na de training is er gratis drinken en een gezonde snack voor de spelers in de kantine.

Kleding
Spelers krijgen indien besteld het officiele SML-trainingsshirt. Dit shirt wordt uitgereikt op de eerste speeldag. Verder dienen spelers gekleed te zijn in een sportbroekje, scheenbeschermers, voetbalkousen en voetbalschoenen.

Extra
Op 13 mei is het moederdag, daarom tracteert SML alle (groot)moeders op een high tea in ons clubhuis.
Op 27 mei (onder voorbehoud) is er bezoek van enkele spelers van Vitesse die jou hun tricks leren.
Op 17 juni is er een gasttraining van Roberto Straal, hoofdtrainer van SML en voormalig professioneel voetballer bij o.a. Vitesse.

Na afloop van de training
Op 13 en 27 mei moeten wij het veld snel weer vrijmaken voor de competitiewedstrijden van SML (zie hieronder). Op 17 juni hoeft dat niet en omdat het dan vaderdag is, spelen we na afloop van de training enkele partijtjes vaders tegen kinderen. Dus ook vaders mogen deze dag hun sportschoenen aandoen.

SML wedstrijden
Op 13 en 27 mei speelt SML 1 thuis de laatste competitiewedstrijden:
- 13 mei 14.00 uur: SML - Sc Varsseveld
- 27 mei 14.00 uur: SML - Spero 
Het wordt nog heel spannend of het eerste zich (rechtstreeks) kan handhaven in de 2e klasse. Blijf dus na afloop van de training gerust lunchen bij SML om vanaf 2 uur de wedstrijd te kunnen zien.

Incasso
Bij de inschrijving bent u akkoord gegaan met betalen via incasso. Deze vindt medio mei plaats. De prijs is € 27,50 voor 3 trainingen, inclusief het officiele SML trainingsshirt. Een losse training kost e7,50 per keer. Ook het trainingsshirt kon los worden besteld a 12,50 euro. 
 
%MCEPASTEBIN%

verenigingsagenda

Zondag 27 mei, vanaf 10 uur
SML Voetbalschool (JO6 t/m JO13)

Zondag 20 mei, 14.00 uur
Voorwaarts Twello - SML (competitie)

Weekend 9 en 10 juni
Spetterkamp

Zaterdag 16 juni
Dick Langenbach toernooi

Zaterdag 23 juni + 24 juni
Kennismakingstoernooi JO7 tm JO11
Kennismakingstoernooi JO12 /13 /15

Zaterdag 30 juni, vanaf 9.00 uur
Toernooi SML JO9-5

Lees meer: verenigingsagenda

Sponsornieuws

De tweede SML Benefietavond op 8 maart jl. heeft (bruto) maar liefst 14.500 euro opgebracht. Dit recordbedrag is mogelijk door zowel de kosteloze bijdrage van vele sponsors als door de mooie biedingen in de zaal.

Veiling item Roberto Straal

De benefietavond bestond uit een diner en een veiling, muzikaal en cultureel omlijst door Arnhemse artiesten. Tijdens de veiling werden 54 kavels geveild, variërend van hotelovernachtingen en kaarten voor Vitesse tot fietsen en een voetbalclinic door Roberto Straal. Op de avond zelf werd een uniek SML kunstwerk geschilderd. Dit kunstwerk heeft maar liefst 1100 euro opgebracht en is inmiddels opgehangen in het clubhuis van SML.

SML schenkt een significant deel van de opbrengst van de benefietavond aan Bio Vakantieoord. SML besteed de opbrengst aan de voorbereiding van de nieuwbouw.

Bekijk de foto's op Facebook 

SML bedankt alle sponsors van de veiling - en uiteraard de kopers - voor hun bijdrage. 

Poster

SML heeft z’n eigen webshop voor voetbalkleding en accessoires! Per direct kunnen leden online alle nodige SML wedstrijd- en trainingstenues aanschaffen. lees verder onder de afbeelding

Webshop

Ook online krijg je nu de 20% korting die je normaal alleen in de winkel van Sport2000 Snelders kreeg. Ook kunnen sponsors voor een team alle materialen selecteren, hun logo uploaden en de bestelling plaatsen en betalen. Bedrukte artikelen kunnen worden opgehaald bij Snelders of worden tegen betaling thuisgestuurd. Makkelijk en snel dus.

SML-korting via de webshop en in de winkel
In de webshop bestel je al je SML wedstrijd en trainingskleding met 20% korting. Deze staan op de homepage van de webshop verzameld. Maar ook keepers en scheidsrechters vinden alles wat ze nodig hebben in de SML webshop. Ook kun je andere artikelen uit de Hummel collectie bestellen. Er is zelfs een outletpagina waar alle Hummel outlet staat vermeld. In de winkel van Snelders is er de mogelijkheid de artikelen te passen om zo de juiste maat te bepalen. Bedrukte artikelen komen niet in aanmerking voor omruilen of retour. 

SML 300x250pixelsHoe kan ik bestellen
Bestellen is heel gemakkelijk. Klik je op de banner op onze website dan kom je direct in de webshop terecht. Betalen doe je in de webshop. Je krijgt bericht van Snelders Sport wanneer jouw bestelling binnen is. Je kunt de bestelde spullen gewoon in Elst ophalen, wanneer het jou uitkomt! Of laten thuisbezorgen natuurlijk.

Tevreden sponsor en club
Voor SML betekent de webshop een volgende stap in de samenwerking met en sponsoring door Hummel en Sport2000 Snelders. Zoals bekend is Snelders onze subsponsor. SML heeft al jaren een samenwerking met deze sportzaak uit Elst en met Hummel als kledingmerk.

Op de ALV van voetbalvereniging SML is bekend gemaakt, dat de ING het hoofdsponsorschap van SML met drie jaar gaat verlengen. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. 
lees het volledige persbericht onder de foto

ING verlengt intensief sponsorschap SML Arnhem webversie2
 
Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd
 
20 december 2016, Arnhem
 
Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan voetbalvereniging SML verbonden. SML was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! SML heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.
 
Hard work pays off
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Erwin Snijder, bestuurslid Commerciële Zaken: “SML heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. ING heeft SML uitgedaagd te investeren in de thema’s maatschappelijk, gezond en duurzaam. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. We hebben zin in de verdere samenwerking!”
 
Over ING
ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.
 
Over SML
Voetbalvereniging SML is al ruim 100 jaar DE voetbalclub voor voetballiefhebbers in Arnhem-Noord. Op 1 september 1911 werd SML (Sport Maakt Lenig) opgericht. Anno 2015 is SML een levendige en moderne club waar ruim 830 leden voetballen in meer dan 40 teams. Het eerste elftal is momenteel koploper in de 3e klasse D van de KNVB Oost.
SML is een middelgrote club; niet te klein en niet te groot, wel persoonlijk en goed georganiseerd. Door gericht beleid heeft SML de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt, vooral in kwaliteit. Er is een duidelijke visie en een daadkrachtig bestuur. Jeugdteams spelen op hoog niveau. Met het vizier op de toekomst gericht en met respect voor het verleden, blijft SML een belangrijke rol spelen in Arnhem en omstreken.

Op de open dag op zaterdag 1 oktober ondertekenden SML en Sligro symbolisch een contract. Sligro wordt hiermee de partner van SML voor alles wat te maken heeft met de kantine.

SML Arnhem Sligro foto door APA Sjef Prins

foto: Sjef Prins Arnhems Persagentschap

Niet alleen haalt SML haar eten en drinken voortaan bij de Sligro, ook biedt Sligro hulp bij bijvoorbeeld de inrichting van de keuken, training van vrijwilligers en inspiratie voor een gezondere keuze voor sporters. Sligro is tevens sponsor geworden van SML.

Binnen het project Samen Lekker Bezig van de KNVB en Sligro is voetbalvereniging SML gevraagd een voorbeeldkantine voor de regio te worden. Dat betekent niet dat we allemaal op een radijsje gaan knagen en dat de frituur eruit gaat, maar wel dat een gezondere keuze mogelijk is in de kantine. Dus meer keuze aan verse broodjes, vers fruit, water drinken promoten bijv. door via een waterkoeler gratis water aan te bieden, etc..

In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe teams en dus ook nieuwe sponsorkansen. Wilt u een team sponsoren en voorzien van tenues en/of trainingspakken met uw bedrijfsnaam? Dat kan vanaf 500 euro. Bekijk alle sponsormogelijkheden in de sponsorbrochure op de website van SML.

Teamsponsoring

SML Arnhem ING poster SML mediumOnze hoofdsponsor ING Nederland heeft onlangs op diverse plaatsen in Arnhem-Noord deze poster laten ophangen in bushokjes. Hiermee bedankt ING onze club voor weer een mooi seizoen.

SML bedankt op haar beurt de ING en alle andere sponsors voor hun steun. Zonder de steun van sponsors geen voetbalkamp, geen tenues en een veel hogere contributie.

Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. De meeste trainingen zijn gestopt, de laatste toernooien en beslissende nacompetitiewedstrijden worden gespeeld. Een zomer zonder voetbal op de club nadert. Vanaf september gaat alles weer van start, met de ING!

 

ING bushokje SML

Het bushokje van lijn 2 ter hoogte van Restaurant Trix en Shell Hegeman aan de Bakenbergseweg

wedstrijdprogramma