Genoten, Geweldige Gasten, Gestreden!

Zo, en dan is het zaterdag 30 juni en ook voor SML O9-5 breekt de allerlaatste wedstrijd(en) aan, het eigen toernooi, caspararnhem.nl !

Al vroeg is Henk, de steun en toeverlaat achter de bar, druk met de voorbereidingen. Ook druppelen de ouders binnen om de wedstrijdtafel in orde te maken, velden klaar te zetten, ranja te maken, gasten welkom te heten. Heel erg bedankt!!!

En rond acht uur lopen er ook steeds meer spelers de kantine in, iedereen heeft er zin in, leuke tegenstanders, mooi veld, goed weer, alle ingrediënten voor een top morgen zijn aanwezig.

Vandaag zijn te gast, RKSV Driel, VDZ, OSV, DVOV en Arnhemse Boys allemaal leuke teams met kinderen die graag en leuk voetballen. De wedstrijden zijn dan ook een genot om naar te kijken. Het was dan ook heel spannend, voor de laatste wedstrijd konden 5 teams nog de kruisfinale van de nummer 1 en 2 halen.

Met uiteindelijk VDZ als prachtige winnaar!! Gefeliciteerd!!! 

En de boys van SML, vandaag aangevuld met Max en Joep, spelen ook 6 topwedstrijden. De trainers maakte ook wat aantekeningen van dingen die volgend jaar geoefend kunnen worden ;-) Maar het was vooral genieten, mooie passes, elkaar de bal gunnen, achterin goed overspelen, mooie doelpunten worden afgewisseld met prachtige doelpunten en een paar redden het net niet tot het net maar waren niet minder mooi. Er wordt strijd geleverd, elkaar geholpen en de aanvoerder helpt de jongens met het dekken van de tegenstanders.

[tekst gaat verder onder de foto’s]

20180630 09224720180630 09224720180630 09224720180630 092247

Al met al een meer dan waardige afsluiting van een prachtig seizoen!

En er was van de week ook goed nieuws van Caspar, zij willen graag ook volgend seizoen sponsoren. Dus geen Keuken Kampioenen Divisie taferelen voor onze kampioenen! Gewoon trots met Caspar op de borst de strijd aangaan in de 2eklasse en vanaf begin september in het bekertoernooi.