Na een herfststop met twee weekeinde zonder wedstrijden mogen de mannen van SML O9-5 eindelijk weer de spreekwoordelijke wei in!

Uiteraard hebben de mannen wel lekker door getraind. De trainers passen de opgedane kennis van "train de trainer" avonden dan ook goed toe. Mooi dat SML er zo voor zorgt dat het niveau in alle teams omhoog gaat en daardoor ook het spelplezier toeneemt. 

En het is dan ook meteen volle bak, 3 wedstrijden in 8 dagen. 

Zaterdag 28 oktober, uitwedstrijd (vrij reizen geen verplichte combi) aanvang 09.45 uur tegen OSC JO9-5 

Woensdag 1 november, thuiswedstrijd, aanvang 16.00 uur tegen Arnhemia JO9-1G sportpark De Bakenberg

Zaterdag 4 november, thuiswedstrijd, aanvang 08.30 uur tegen Spero JO9-6 sportpark de Bakenberg

Er zijn nog kaarten te krijgen, iedereen is welkom, veel en enthousiast publiek maakt het alleen nog maar leuker! 

 

Trotse Hoofdsponsor:

www.caspararnhem.nl 

CASPAR is een moderne huiskamer in Klarendal waar veel Arnhemmers al de weg  naar toe hebben gevonden. In CASPAR wordt gelezen, gewerkt, gespeeld en gepraat. Dit alles onder het genot van een hapje en/ of een drankje. 

CASPAR staat bekend om zijn grote koppen koffie en cappuccino, ruime selectie speciaalbieren, waarvan twaalf op tap, diverse open wijnen en origineel assortiment sterke drank. Voor elk bekend drankje presenteren wij u graag een beter alternatief.

Bij CASPAR eet je wat de pot schaft; wekelijks wisselt de kaart met daarop één vlees-, één vis- en één vegetarisch gerecht. Traditionele gerechten en moderne keuken gaan daarbij zij aan zij; alles wordt ambachtelijk bereid.
Wij doen aan klassieke gastvrijheid, anno nu, welkom!

caspar foto 2