Eindelijk was het zover, de dag voor onze revanche wedstrijd was aangebroken.
De mooie wedstrijd 1-1 van vorig jaar stond (bij de meeste van ons) nog vers in het geheugen.
Ook vandaag weer een prachtige dag. De gezellige club in Giesbeek lag er weer mooi en verwelkomend bij.
Goed gemutst begon iedereen aan de wedstrijd. Gsv begon vol goede moed en scoorde al snel de 1-0. Bram kreeg een snoei harde bal in zijn gezicht. Zeer pijnlijk, helaas heeft bram  niet meer mee gespeeld. Hij moest echt even bij komen.
Gelukkig had dit geen weerslag op de wedstrijd. Er werd veel samen gespeeld en iedereen werkte hard voor elke bal. 1-1 kwam van een mooie trap van Yasin. Het goal is te zien op de site van gsv. (Staat in de app)
Er werd weer goed samen gewekt en de 1-2 valt. Een pingel goal van wolf, maar wel mooi.(al zeg ik het zelf🙂).
Gsv laat het er niet bij, werken ook hard en maken de 2-2. Het wordt zelfs 3-2 voor gsv. Onze jongens worden goed aangemoedigd en de coaches weten de jongens op te peppen.
De 3-4 valt door zeer goed samen spel over het hele veld en just krijgt de bal voor het goal, pingel de pingel en ze staan allemaal op het verkeerde been. Super. Daarna komt Samuel met een snel opkomende beweging plukt de bal van de voet van zijn tegenspeler een paar grote passen en schiet hem vervolgens in het goal. 3-4.heerlijk.
De jongens vechten door. Een mooi diepe bal naar voren op wolf voor het goal, yasin komt mee op, klein tikkie terug op Yasin en eindelijk, de bal goed op de wreef en de bal zit snoeihard in de netten. Heel mooi samenwerk.
Gsv was hier niet blij mee. Ze gingen ervoor. Dachten gescoord te hebben vanuit een corner, maar dat telde niet. Hun teleurstelling was groot. Onze jongens wisten op het nippertje de voorsprong te behouden. Voor ons idee natuurlijk verdiend. Mede door nog vele doel pogingen die er maar net niet in gingen. Einduitslag SML gewonnen met 4-5.


Jongens jullie zijn echt een team aan het worden. We zijn super trots op jullie. Tijdens de wedstrijd heb ik foto’s en filmpjes gemaakt.(ze zijn helaas niet altijd even goed van kwaliteit). 

Ik heb het een en ander naar Martine gestuurd. Zij probeert ze erbij te plaatsen. Zo kan iedereen nog even genieten van wat mooie acties. Anneloes

Martine:"De filmpjes konden niet geplaatst worden op de site vanwege het bestandstype. Hopelijk kan iederen ze via deze link wel bekijken en/of downloaden:

https://we.tl/s-uVpj0Vsy64 "

    

     IMG 0145 21042018

IMG 0145 21042018

Teamnieuws