Ja hoor, nadat deze bekerwedstrijd 2x werd afgelast vanwege vorst en hevige regenval en 1x werd verplaatst, staat ie dan alsnog gepland: de laatste van de bekerwedstrijd tegen Spero in Elst! Op de radio onderweg naar Elst klinken opnieuw verontruste berichten over opkomende regenbuien en onweer, maar vooralsnog is het droog.
Vanwege een verjaardagsfeestje is het team niet compleet en komen Tomas en Pim uit de JO8-2 ons versterken. Even samen inspelen en dan gaat de wedstrijd beginnen.
Spero start met het eerste doelpunt, maar niet lang daarna schiet Mehdi de gelijkmaker. Kort daarop komt Samuel met het volgende doelpunt en komt SML op voorsprong: 1-2.  Spero laat dit niet op zich zitten en komt terug met een goal. Daarna volgen de doelpunten elkaar rap op en komt het op 4-3 te staan.
Hoewel Tomas die in het goal staat een paar hele mooie reddingen maakt, missen we wat verdediging en loopt het doelpunten aantal gestaag op. Samuel weet nog 2 doelpunten te maken, maar Spero loopt verder uit. Uiteindelijk wordt het 11-4. Spero laat mooi samenspel zien en is de terechte winnaar van deze wedstrijd. Tijdens de penalties barst het ineens los en komt de regen alsnog met bakken uit de hemel. Mooi gepland!

Door Rachel Brans, moeder Aaron

spero 11april 2018

Teamnieuws