verslag Spero JO8-1 - SML JO8-1 d.d. 14 oktober 2017

Met een heerlijk nazomers zonnetje in de rug gingen we op pad richting Elst alwaar de kraker tegen Spero op het programma stond. Via via hadden we al vernomen dat Spero een bijzonder sterke selectie heeft dit jaar. Dat bleek ook direct na het eerste fluitsignaal; Spero klapte er direct vol en liet ons met snel samenspel en pittige duels direct weten dat het een lastige pot voor ons zou gaan worden. Vol goede moed werd door ons geprobeerd een gaatje te vinden in de hechte defensie van Spero maar helaas mocht dat niet baten. Spero liep al snel uit en toen het rustsignaal klonk stond er 4-0 op het scorebord.

Na rust gingen we vol vertrouwen en met nieuwe energie het veld in en dat resulteerde in een paar goede kansen voor ons. Helaas lukt het ons niet om deze kansen om te zetten in een doelpunt totdat Yasin met een vlammend afstandsschot de eer redde voor SML! Ook Spero scoorde nog 3 keer wat uiteindelijk resulteerde in een eindstand van 7-1.

Onze jongens hebben alles gegeven maar helaas was Spero net even een maatje te groot. Boys, we zijn super trots op jullie!

Zaterdag 28 oktober spelen we om 10.15 uur thuis tegen Bennekom JO8-1. Dit beloofd een zeer spannende wedstrijd te worden waarbij we alle support goed kunnen gebruiken. Komen jullie ons aanmoedigen? Alvast dank!

Groet,
Michel Onstenk, vader van Florian

Teamnieuws