verslag SML - BlauwGeel 7 oktober

Het was een koude zaterdagochtend in oktober. De jongens mochten eindelijk weer een keer uit slapen zodat ze uitgerust en topfit op het veld konden verschijnen.

BlauwGeel, een sterk team hadden we al vernomen. Vol goede moed werd er aan de wedstrijd begonnen. Poeh, dat werd hard werken. Iedereen deed zijn uiterste best maar toch kwamen er twee doelpunten tegen. Dat was even wennen, 0-2 achter. Ondanks dat bleef iedereen zijn best doen. Er waren wat kansjes en soms wisten we wat druk te zetten maar het resulteerde niet in een doelpunt.

Ook in begin tweede helft wist BlauwGeel nog twee keer te scoren. Dat was te veel, iedereen ging nog harder werken. De druk werd op gevoerd. Yasin scoort de 1-4. Prachtig!!

Helaas BlauwGeel weet er weer een te scoren, maar er wordt terug gevochten en het wordt 2-5 door een prachtig doelpunt van Morris. Daarna Bram, met veel doorzettingsvermogen breekt hij er doorheen en scoort de 3-5.

BlauwGeel wordt nu wat onzeker en wij krijgen hoop. Er belanden ballen op de lat, ballen blijven net op de lijn liggen. Het wordt bloedstollend spannend, maar het wil niet lukken. Helaas BlauwGeel weet toch nog een keer door te breken en de wedstrijd eindigt in 3-6.

Jongens iedereen heeft zijn uiterste best gedaan en na afloop was iedereen vrolijk en gezellig. We zijn super trots op jullie.

groetjes Anneloes

Teamnieuws