Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal en met het voetballen bij een voetbalvereniging biedt SML kinderen van 5 a 6 jaar een laagdrempelige voetbaltraining aan met vooral veel plezier. Onder begeleiding van SML- en CIOS-trainers trainen kinderen een uur op woensdagmiddag. Oudere kinderen spelen ook onderlinge wedstrijden op zondagochtend.

Kinderen uit 2012 spelen bij SML in de Mini's (JO6), lees verderop meer informatie voor deze spelers.

Kinderen uit 2011 spelen in de Champions League (JO7), lees verderop meer informatie voor deze spelers.

Kinderen uit 2010 spelen in de JO8-teams (Jeugd onder 8 jaar); Instromen kan per 1 september en per 1 februari. Mogelijk geldt hiervoor een wachtlijst. Neem voor meer informatie contact op met Malina van Lieburg per email via

Mini's / Jeugd onder 6 jaar

De Mini’s trainen 1x per week op woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.00 uur op veld 2 (dat is het kunstgrasveld achter de hoofdtribune). Op zondag spelen de JO6-kinderen onderlinge wedstrijdjes op het hoofdveld (!) van SML. Aanvang 9.30 uur tot 10.45 uur, verzamelen om 9.15 uur.

De trainingen en zondagse wedstrijden gaan in principe altijd door indien het weer het toelaat. Houd de homepage in de gaten of neem contact op met trainer Frank Arends bij twijfel.

Kennismaken voor nieuwe leden

Kinderen uit 2012 die dit seizoen bij SML willen voetballen zijn van harte welkom bij de mini's. Sportkleren zijn gewenst, scheenbeschermers heel erg gewenst. U kunt gewoon langskomen en 3x gratis meetrainen om te zien of uw kind het leuk vindt. Laat het vooraf wel even per email weten aan trainer Frank Arends (contactgegevens hieronder). Na 3x vrijblijvend meedoen dient u uw kind aan te melden als lid van SML via het aanmeldformulier op deze website.

Trainer en coördinator van de SML Mini’s is Frank Arends

Champions League / Jeugd onder 7 jaar

Jongens en meisjes die geboren zijn in 2011 voetballen bij SML in de Champions League. Deze groep traint op woensdagmiddag van 15.00-16.00 op veld 2 (het kunstgrasveld achter de hoofdtribune). Naast deze training spelen de CL-kinderen op zondagochtend op het hoofdveld (!) van SML een interne 4 tegen 4 competitie. Dit doen ze in Champions Leaque shirts die door SML beschikbaar worden gesteld. Alle sportkleren zijn verder goed maar scheenbeschermers zijn verplicht! Aanvang 9.30 tot 10.45 uur, verzamelen om 9.15 uur.

Meedoen en aanmelden

Geïnteresseerde voetballers uit 2011 en 2012 kunnen meetrainen op de woensdag en/of meespelen op zondag om te zien of hij of zij voetballen bij SML leuk vindt. Wel graag even vooraf een mail sturen naar .

Na 3x vrijblijvend meedoen kunt u uw kind aanmelden als lid bij SML via het aanmeldformulier op deze website.  

 

Teamnieuws