Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal en met het voetballen bij een voetbalvereniging biedt SML kinderen van 5 a 6 jaar een laagdrempelige voetbaltraining aan met vooral veel plezier. Onder begeleiding van SML- en CIOS-trainers trainen kinderen een uur op woensdagmiddag. Oudere kinderen spelen ook onderlinge wedstrijden op zondagochtend.

Kinderen uit 2012 spelen bij SML in de Mini's (JO6), lees verderop meer informatie voor deze spelers.

Kinderen uit 2011 spelen in de Champions League (JO7), lees verderop meer informatie voor deze spelers.

Kinderen uit 2010 spelen in de JO8-teams (Jeugd onder 8 jaar); Instromen kan per 1 september en per 1 februari. Mogelijk geldt hiervoor een wachtlijst. Neem voor meer informatie contact op met Malina van Lieburg per email via

Mini's / Jeugd onder 6 jaar

De Mini’s trainen 1x per week op woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 15.00 uur op veld 2 (dat is het kunstgrasveld achter de hoofdtribune). Op zondag spelen de JO6-kinderen onderlinge wedstrijdjes op het hoofdveld (!) van SML. Aanvang 9.30 uur tot 10.45 uur, verzamelen om 9.15 uur.

De trainingen en zondagse wedstrijden gaan in principe altijd door indien het weer het toelaat. Houd de homepage in de gaten of neem contact op met trainer Frank Arends bij twijfel.

Kennismaken voor nieuwe leden

Kinderen uit 2012 die dit seizoen bij SML willen voetballen zijn van harte welkom bij de mini's. Sportkleren zijn gewenst, scheenbeschermers heel erg gewenst. U kunt gewoon langskomen en 3x gratis meetrainen om te zien of uw kind het leuk vindt. Laat het vooraf wel even per email weten aan trainer Frank Arends (contactgegevens hieronder). Na 3x vrijblijvend meedoen dient u uw kind aan te melden als lid van SML via het aanmeldformulier op deze website.

Trainer en coördinator van de SML Mini’s is Frank Arends

Champions League / Jeugd onder 7 jaar

Jongens en meisjes die geboren zijn in 2011 voetballen bij SML in de Champions League. Deze groep traint op woensdagmiddag van 15.00-16.00 op veld 2 (het kunstgrasveld achter de hoofdtribune). Naast deze training spelen de CL-kinderen op zondagochtend op het hoofdveld (!) van SML een interne 4 tegen 4 competitie. Dit doen ze in Champions Leaque shirts die door SML beschikbaar worden gesteld. Alle sportkleren zijn verder goed maar scheenbeschermers zijn verplicht! Aanvang 9.30 tot 10.45 uur, verzamelen om 9.15 uur.

Meedoen en aanmelden

Geïnteresseerde voetballers uit 2011 en 2012 kunnen meetrainen op de woensdag en/of meespelen op zondag om te zien of hij of zij voetballen bij SML leuk vindt. Wel graag even vooraf een mail sturen naar .

Na 3x vrijblijvend meedoen kunt u uw kind aanmelden als lid bij SML via het aanmeldformulier op deze website.  

 

voetbalagenda

Wijzigingen & Afgelastingen

De wedstrijd SML - OBW gaat deze zondag niet door ivm het overlijden van OBW clubman Jos de Veer. 

 

 

 

Houd ook de officiële facebook pagina van SML in de gaten voor nieuws.

ege aangevroren sneeuw op de velden gaan de wedstrijden tot 13.00 uur niet door. Om 12.30 uur volgt een herkeuring. Mogelijk heeft de zon dan z'n werk gedaan. Wellicht gaan dus de wedstrijden van 13.30 en 15.45 uur nog wel door. jnaurari13

voetbalnieuws

Wedstrijden:

 

Selectie:

 

De selectie voor ons eerste elftal is begonnen aan de voorbereiding op het het nieuwe seizoen. In de voorbereiding worden 3 oefenwedstrijden gespeeld. Op zondag 19 aug. komt SC Veluwezoon op bezoek (red. 4-0 winst). Op dinsdag 28 26 aug. speelt SML thuis vanaf 20.00 uur tegen FC Driebergen (red. 2-2). Op dinsdag 4 september gaat SML op bezoek bij Jonge Kracht voor een 3e oefenduel (red. 1-1).

1e training

Op 2, 9 en 16 september speelt SML in de KNVB Beker.

De vakantie is voorbij, het seizoen kan weer beginnen!

Training
Teams en trainers kunnen vanaf 13 augustus weer terecht op de velden voor een training. Het concept trainingsschema wordt nog voor de zomervakantie gepubliceerd.

Bekerwedstrijden
Ieder jeugdteam neemt deel aan de bekertoernooi van de KNVB. De wedstrijddagen zijn zaterdag 1, 8 en 15 september. Een ideale voorbereiding op de eerste competitiewedstrijden.

Competitie
De competitie start in het weekend van 22 en 23 september. In het speeldagenkalender heeft de KNVB ook al bepaald welke weekenden (speeldagen) vrijgehouden worden voor inhaal of bekerwedstrijden. De KNVB publiceert medio augustus de klassenindelingen. Begin september volgt het speelschema.

Bekijk hier de speeldagenkalender van de KNVB - district Oost - voor het seizoen 2018-2019.

HVV Hollandia JO15-1 is winnaar geworden van het 4e Dick Langenbach toernooi bij SML. De ploeg uit Hoorn won in de finale van Roda'46 Leusden JO15-1. SML verdedigde de titel - na de winst van vorig jaar - maar was in de poulefase niet opgewassen tegen o.a. Zeeburgia en Roda'46.

35849134 2067002870039088 3517693419331780608 n

SML is gedegradeerd naar de 3e klasse na een 2-3 verlies in de nacompetitie tegen VIOD uit Doetinchem. Net als zo vaak deze competitie was SML de beter voetballende ploeg, kreeg het in iedere helft een handvol kansen, liet het de tegenstander 'in leven' en glipt in de laatste minuten de winst uit handen.

Wesley Martens nam SML op sleeptouw en scoorde de 1-0 na 30 minuten met een fraai schot in de kruising. VIOD wist de 1-1 te scoren op slag van rust na een fout in de SML-verdediging. In de tweede helft scoorde Wesley Martens met een hard schot na een mooie individuele actie. SML kreeg kans op kans en VIOD kon niet veel meer doen dan tegenhouden. Met dank aan de uitstekende keeper wist het de schade te beperken. In de 88e minuut kreeg SML een hoge bal niet goed weggewerkt en prikte VIOD tot verrassing van alle toeschouwers zomaar de gelijkmaker in het doel. Tot overmaat van ramp ging in blessuretijd ook de 3e kans van de hele wedstrijd voor VIOD erin.

SML verliest niet alleen de wedstrijd, maar krijgen de vertrekkende spelers ook niet de kans om met een terechte overwinning afscheid te nemen van het thuispubliek. 

Nacompetitie2

 

verenigingsnieuws

SML zoekt 2 nieuwe leeftijdscoördinatoren; 1 voor de A/B jeugd (JO19 en JO17) en 1 voor C/D jeugd JO13 t/m JO15. Bekijk het functieprofiel hieronder. Interesse of direct aanmelden? Stuur dan een mail naar

Functieprofiel Leeftijdscoördinator SML 
 
SML heeft voor iedere leeftijdscategorie een leeftijdscoördinator aangesteld. In de praktijk heeft een leeftijdscoördinator 2 leeftijdscategorieën onder zijn of haar hoede. De leeftijdscoördinator is het 1e aanspreekpunt van SML voor de leiders en trainers van de teams in de betreffende leeftijdscategorie.  Naast het coördineren van diverse zaken rondom de leeftijdscategorie, draagt de coördinator, in overleg met leiders, technische staf en andere coördinatoren, bij aan een structuur en cultuur om ontwikkeling en plezier van spelers te stimuleren. 
 
Rol in de organisatie:

De leeftijdscoördinatoren maken deel uit van de afdeling Voetbalzaken bij SML waar naast de verschillende leeftijdscoördinatoren ook de technisch coördinatoren en de bestuurder voetbalzaken deel van uitmaakt. Zij zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van voetbaltechnische zaken.


Werkzaamheden

 • Contactpersoon zijn voor leiders van teams.
 • Zorgdragen dat taken rondom de teams zijn geregeld (leiders/trainers/ communicatie). 
 • Bezoeken van wedstrijden.
 • Coördineren van het proces van teamindeling, waarbij de coördinator de teamindeling van de niet-selectieteams (in overleg met leiders) bepaalt.
 • Organiseren van leidersavonden.
 • Bijwonen van vergaderingen met voetbalzaken/andere coördinatoren.
 • Inschrijven van teams voor toernooien.
 • Zorgdragen dat recreatieteams onderdeel uitmaken van de planning van de technische scouting en dat niet-selectiespelers in beeld zijn bij technische staf indien hiertoe aanleiding.
 • Communiceren van diverse berichten naar leiders trainers:
 •  >  Wedstrijdwijzigingen (niet per se noodzakelijk, gezien Voetbal.nl)
 •  >  Berichtgeving omtrent toernooien (o.a. zaalvoetbal), oefenwedstrijden, activiteiten
       (o.a. spetterkamp, grote clubactie, KNVB-acties), trainingen, beschikbaarheid kantine/kleedkamers,
       materiaaluitgifte/inname etc.
 •  >  Last-minute wijzigingen in training (o.a. keepertraining)
 •  >  Verplicht spelregelbewijs (JO17-JO19)
 • Doorspelen van vragen/issues vanuit leiders/ouders naar de juiste personen binnen SML.
   

Tijdbesteding

Met voetbalzaken wordt zo’n 8 keer per jaar overleg gevoerd. Er zijn circa 2 keer per jaar per leeftijdscategorie leidersavonden en het zwaartepunt van de werkzaamheden qua communicatie en organisatie ligt in de opstart en afsluiting van het seizoen.
 
Interesse of aanmelden?

Stuur een mail naar:

De CIOS-trainingen starten woensdag 5 september. De trainingen worden gegeven op woensdagmiddag* door studenten Lichamelijke opvoeding van het CIOS. De trainingen zijn bedoeld voor teams JO8 t/m JO12 die geen eigen of 2e training kunnen verzorgen. Ook ondersteunen studenten van het CIOS de trainers van de Mini's (JO6) en Champions League (JO7). Trainingstijden staan onder de foto..

CIOS training

De trainingstijden zijn:

Veld 1 (hoofdveld, kunstgras)

14.00 uur: JO8, JO9 en JO10
15.00 uur: JO11 en JO12

Veld 2 (Lage kunstgrasveld achter de hoofdtribune)

14.00 uur: Mini's (spelers uit 2013)
15.00 uur: Champions League (spelers uit 2012)

Vanaf het seizoen 2018/’19 beginnen ook de 6 tegen 6 wedstrijdvorm voor pupillen O10 en de 8 tegen 8 wedstrijdvorm voor pupillen O11 en O12.

Het spelen van wedstrijden is waar het voor elke pupil om draait! De uitdaging om altijd te proberen één goal meer te scoren dan de tegenstander is wat iedereen, jong en oud, elke keer weer naar het voetbalveld brengt.

De nieuwe wedstrijdvormen dragen positief bij aan het voetbalplezier en het steeds beter leren voetballen. Minder spelers per team, een kleiner speelveld, aangepaste spelregels en het gebruik van time-outs zorgen voor meer spelplezier en betere ontwikkeling van alle pupillen. Meer acties met en zonder bal, grotere betrokkenheid bij het spel, meer (onvoorspelbare) situaties en kansen, meer duels zowel aanvallend en verdedigend zijn voorbeelden van positieve effecten van de nieuwe wedstrijdvormen.

Invoering
De nieuwe wedstrijdvormen en de bijbehorende nieuwe spelregels worden gefaseerd over twee seizoenen ingevoerd. Voor onze Mini’s en CL-spelers is er weinig veranderd Zij spelen de 4 tegen 4 wedstrijdvorm. Mogelijk speelt een team van de CL in de voorjaarscompetitie, in dat geval spelen zij in de nieuwe wedstrijdvormen voor JO7

Seizoen 2017/’18
Vanaf het seizoen 2017/’18 spelen de O8 en O9 de wedstrijdvorm 6 tegen 6.

Seizoen 2018/’19
Vanaf het seizoen 2018/’19 beginnen ook de 6 tegen 6 wedstrijdvorm voor pupillen O10 en de 8 tegen 8 wedstrijdvorm voor pupillen O11 en O12.

 

JO8, JO9, JO10

Kinderen onder 8, 9 en 10 jaar spelen de wedstrijdvorm 6 tegen 6. In deze wedstrijdvorm komen de kinderen veel aan de bal, passen en dribbelen ze veel, kunnen ze op meerdere posities gaan spelen en hebben een hoge betrokkenheid bij het spel.

De KNVB houdt vanaf het seizoen 2017/’18 geen standen meer bij voor de pupillen onder 8, onder 9 en onder 10 jaar.
​​​​​​​

6x6.jpg

Wedstrijdvorm 6 tegen 6

(SPEL-)REGELS

Aantal Spelers
6 tegen 6
Totaal: 8 spelers per team

Leeftijd
Onder 8, 9 en 10

Veldafmeting
42,5m x 30m

Doelformaat
Pupillendoel (5m x 2m)

Balformaat
Advies maat 4, 290 gram

Spelduur
O8/O9: 2 x 20 minuten
O10: 2 x 25 minuten

Keeper
Ja

Competitie
Ja

Klassement
Nee

Rituelen
Stimuleren om voorafgaand aan de wedstrijd handen te schudden en na afloop een high five als dank voor een leuke wedstrijd.

Rol coach
Positief stimulerend  langs zijlijn

Rol ouders
Positief stimulerend achter het hek

Rol arbitrage
Spelbegeleider bewaakt de voortgang van het spel

Strafschop
7 meter

Aftrap
de aftrap wordt genomen in het midden van het veld. Beide teams starten vanaf de eigen helft.

Keeperbal:
wanneer de keeper een bal vangt die niet is uitgegaan mag de keeper het spel voortzetten door de bal te gooien, passen of uit de handen te schieten.

 Achterbal:
de achterbal wordt vanaf de grond genomen door de bal te passen of te schieten.

Hoekschop:
hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten vanaf het speelveld genomen door de bal in te dribbelen of te passen.

Doelpunt:
bij een doelpunt vindt de aftrap plaats in het midden van het veld. Beide teams beginnen weer vanaf eigen helft.

Time-out
Per helft vindt er bij O.8/O.9 na 10 minuten en bij O.10 na 12,5 minuten een time-out plaats van maximaal 2 minuten. Hierin heeft de begeleider de mogelijkheid om  een korte terugblik te doen, tips en aandachtspunten aan te stippen en kunnen de kinderen even wat drinken.

Rust
Na de eerste helft vindt de rust plaats van maximaal 5 minuten.

Competitie
Er wordt wel een competitie (poule-indeling en wedstrijdschema) georganiseerd voor deze wedstrijdvorm.

Stand & Klassement
De KNVB zal geen standen of klassementen tonen. Wel worden de uitslagen van wedstrijden bijgehouden om de speelsterkte per team te bepalen en op basis daarvan eventueel teams te herindelen.

Uitbal
als de bal over de zijlijn gaat, wordt de bal ingedribbeld.

Vrije bal
een vrije bal mag ingedribbeld, gepasst of geschoten worden.

Terugspeelbal
een terugspeelbal mag door de keeper niet opgepakt worden.

Overtreding / scoringkans
bij een overtreding wordt een vrije bal door de tegenpartij genomen. Bij het ontnemen van een duidelijke scoringskans zal er een strafschop worden toegekend.

Afstand
de tegenstander staat minimaal op 5 meter afstand bij elke spelhervatting.

Begeleiding
Bij deze wedstrijdvorm is er een spelbegeleider van minimaal 12 jaar oud (in sportkleding) aanwezig. De spelbegeleider staat niet in maar langs het veld en neemt bij het onjuist toepassen van de spelregels een beslissing en legt de spelregels uit. Als het nodig is mag de spelbegeleider wel het veld in bewegen.


Strafschop (7 meter)
Strafschoppen worden alleen gegeven bij het ontnemen van een duidelijke scoringskans. Na afloop van de wedstrijd kunnen er door beide teams strafschoppen worden genomen.

Lees op de website van de KNVBmeer over de nieuwe wedstrijdvormen voor JO8, 9 en 10

 

 

JO11, JO12

De KNVB introduceert vanaf het seizoen 2018/’19 voor pupillen onder 11 (JO11) en onder 12 jaar (JO12) de 8 tegen 8 wedstrijdvorm. In deze wedstrijdvorm hebben de pupillen veel ruimte om een actie te maken, de mogelijkheid om samen te spelen, veel passes te geven en hebben ze een hoge betrokkenheid bij het spel.

​​​​​​​

 8x8.jpg

 

Wedstrijdvorm 8 tegen 8

(SPEL-)REGELS

Aantal Spelers
8 tegen 8
Totaal: 10 spelers per team

Leeftijd
Onder 11 en 12

Veldafmeting
64m x 42,5m

Doelformaat
Pupillendoel (5m x 2m)

Balformaat
O11: Advies maat 5, 320 gram
O12: Advies maat 5, 370 gram

Spelduur
2 x 30 minuten

Keeper
Ja

Competitie
Ja

Klassement
ja

Rituelen
Stimuleren om voorafgaand aan de wedstrijd handen te schudden en na afloop een high five als dank voor een leuke wedstrijd.

Rol coach
Positief stimulerend  langs zijlijn

Rol ouders
Positief stimulerend achter het hek

Rol arbitrage
Pupillenscheidsrechter

Strafschop
9 meter

Aftrap
de aftrap wordt genomen in het midden van het veld. Beide teams starten vanaf eigen helft.

Keeperbal
Wanneer de keeper een bal vangt die niet is uitgegaan mag de keeper het spel voortzetten door de bal te gooien, passen of uit de handen te schieten.

Achterbal
de achterbal wordt vanaf de grond genomen door de bal te passen of te schieten.

Hoekschop
hoekschoppen worden vanaf de hoekpunten vanaf het speelveld genomen door de bal in te dribbelen of te passen.

Doelpunt
bij een doelpunt vindt de aftrap plaats in het midden van het veld. Beide teams beginnen weer vanaf eigen helft.

Uitbal
als de bal over de zijlijn gaat, wordt de bal ingedribbeld.

Vrije bal
een vrije bal mag gepasst of geschoten worden.

Terugspeelbal
een terugspeelbal mag door de keeper niet opgepakt worden.

Overtreding / scoringkans
bij een overtreding wordt een vrije bal door de tegenpartij genomen. Bij het ontnemen van een  duidelijke scoringskans zal er een strafschop worden toegekend.

Afstand
de tegenstander staat minimaal op 5 meter afstand bij elke spelhervatting.

Speeltijd
De speeltijd bedraagt 2 x 30 minuten.

Time-out
Per helft vindt er na 15 minuten een time-out plaats van maximaal 2 minuten. Hierin heeft de begeleider de mogelijkheid om een korte terugblik te doen, tips en aandachtspunten aan te stippen en kunnen de kinderen even wat drinken.

Rust
Na 30 minuten vindt de rust plaats van maximaal 5 minuten.

Competitie
Er wordt door de KNVB een competitie georganiseerd voor deze wedstrijdvorm.

Stand & Klassement
KNVB zal de standen en klassementen publiceren.

Begeleiding
Bij deze wedstrijdvorm is er een pupillenscheidsrechter van minimaal 13 jaar aanwezig.

Balmaat
Er wordt gespeeld met balmaat 5 van 320 gram bij onder 11 en 370 gram bij onder 12.

Strafschop (9 meter)
Strafschoppen worden alleen gegeven bij het ontnemen van een duidelijke scoringskans. Na afloop van de wedstrijd kunnen er door beide teams strafschoppen worden genomen

Heb jij ambitie om scheidrechter te worden? Dan is dit je kans! SML biedt het komende seizoen een KNVB-cursus aan voor diegenen die opgeleid willen worden tot (club)scheidsrechter: de THUISFLUITERS !

scheids met tekst

Dit aanbod geldt voor leden (junioren en senioren), maar ook voor bijv. ouders met “fluitambitie”. Inmiddels is de cursus voor pupillenscheidsrechter/spelbegeleider (JO 8/9/10) voor het najaar al volgeboekt, maar voor de cursus Clubscheidsrechter is er nog plaats. In deze cursus wordt je in 4 lesavonden (maandagavond, najaar 2018) en door het fluiten van enkele oefenwedstrijden opgeleid voor het echte (fluit)werk bij SML. De minimumleeftijd voor deelname aan deze cursus is 14 jaar.

Heb je nog vragen of wil je jezelf aanmelden? Neem dan z.s.m. (voor 31 aug a.s.) contact op met de coördinator van Thuisfluiters gezocht!: Huub Jansen ( of tel.no.: 06 53 814 219).

*update 4 september*

Na enkele weken en vele verzoeken tot wijziging is op 2 september het definitieve trainingsschema gepubliceerd. Aan het overzicht van de veldindeling is ook de kleedkamerindeling onder aan deze pagina toegevoegd. Indien teams toch nog een ander tijdstip willen, dan kunnen ze contact opnemen met voetbalzaken

1 ma 180903

 

2 di 180903

 

3 wo 180903

Op woensdag worden tussen 2 en 4 uur trainingen verzorgd door studenten van het CIOS. Deze trainingen zijn in principe voor spelers van Mini's (JO6), Champions League (JO7), JO8, JO9 JO10, JO11 en JO12. Wanneer teams op woensdag aan de CIOS training willen meedoen, dienen de trainers dit door te geven aan .

 180904 do

 

5 vr 180903

De kleedkamerindeling staat hieronder aangegeven. Verzoek is ook om zich aan deze indeling aan te houden en niet een andere leegstaande kleedkamer te gebruiken. Het kan namelijk zijn dat daarna andere teams in de problemen komen.

180902 kldkmr

SML is op zoek naar een nieuw bestuurslid wedstrijdzaken & arbitrage. Onze huidige bestuurder, Eelco de Jong, stopt helaas aan het einde van dit seizoen. Daarmee ontstaat per 1 juli 2018 een vacature in ons 8 koppige bestuur.

Wij zijn op zoek naar kandidaten die mee willen werken aan het verder professionaliseren van onze mooie vereniging. Wedstrijdzaken is daarbij een essentiële portefeuille: het zorgt onder meer voor de directe relatie met de KNVB en het soepel laten verlopen van de wedstrijden, inclusief scheidsrechters. Er valt op inhoud nog veel meer te vertellen en belangrijker: we zijn in staat je een bestuurderstaak te bieden die past bij jouw motivatie en beschikbare tijd.

Geïnteresseerd?  Voor vragen of reactie kun je contact opnemen met Eelco de Jong of Paul Matthieu. 

Sportieve groeten,
Paul Matthieu, voorzitter   

 

Bestuurslid gezocht

verenigingsagenda

Woensdag 19 september, 14.00/15.00 uur
CIOS-training voor 5 en 6 jarigen

Zaterdag 22 september
Start competitie categorie A+B

Zondag 23 september, 14.00 uur
SML - OBW Zevenaar (competitie)

16-17-18 oktober, 9 tot 17 uur
SML Voetbalkamp (7 t/m 12 jaar)

Vrijdag 26 oktober, vanaf 19.00 uur
Vrijwilligersavond ism Bavaria Bokbier

 

 

Lees meer: verenigingsagenda

Sponsornieuws

De tweede SML Benefietavond op 8 maart jl. heeft (bruto) maar liefst 14.500 euro opgebracht. Dit recordbedrag is mogelijk door zowel de kosteloze bijdrage van vele sponsors als door de mooie biedingen in de zaal.

Veiling item Roberto Straal

De benefietavond bestond uit een diner en een veiling, muzikaal en cultureel omlijst door Arnhemse artiesten. Tijdens de veiling werden 54 kavels geveild, variërend van hotelovernachtingen en kaarten voor Vitesse tot fietsen en een voetbalclinic door Roberto Straal. Op de avond zelf werd een uniek SML kunstwerk geschilderd. Dit kunstwerk heeft maar liefst 1100 euro opgebracht en is inmiddels opgehangen in het clubhuis van SML.

SML schenkt een significant deel van de opbrengst van de benefietavond aan Bio Vakantieoord. SML besteed de opbrengst aan de voorbereiding van de nieuwbouw.

Bekijk de foto's op Facebook 

SML bedankt alle sponsors van de veiling - en uiteraard de kopers - voor hun bijdrage. 

Poster

SML heeft z’n eigen webshop voor voetbalkleding en accessoires! Per direct kunnen leden online alle nodige SML wedstrijd- en trainingstenues aanschaffen. lees verder onder de afbeelding

Webshop

Ook online krijg je nu de 20% korting die je normaal alleen in de winkel van Sport2000 Snelders kreeg. Ook kunnen sponsors voor een team alle materialen selecteren, hun logo uploaden en de bestelling plaatsen en betalen. Bedrukte artikelen kunnen worden opgehaald bij Snelders of worden tegen betaling thuisgestuurd. Makkelijk en snel dus.

SML-korting via de webshop en in de winkel
In de webshop bestel je al je SML wedstrijd en trainingskleding met 20% korting. Deze staan op de homepage van de webshop verzameld. Maar ook keepers en scheidsrechters vinden alles wat ze nodig hebben in de SML webshop. Ook kun je andere artikelen uit de Hummel collectie bestellen. Er is zelfs een outletpagina waar alle Hummel outlet staat vermeld. In de winkel van Snelders is er de mogelijkheid de artikelen te passen om zo de juiste maat te bepalen. Bedrukte artikelen komen niet in aanmerking voor omruilen of retour. 

SML 300x250pixelsHoe kan ik bestellen
Bestellen is heel gemakkelijk. Klik je op de banner op onze website dan kom je direct in de webshop terecht. Betalen doe je in de webshop. Je krijgt bericht van Snelders Sport wanneer jouw bestelling binnen is. Je kunt de bestelde spullen gewoon in Elst ophalen, wanneer het jou uitkomt! Of laten thuisbezorgen natuurlijk.

Tevreden sponsor en club
Voor SML betekent de webshop een volgende stap in de samenwerking met en sponsoring door Hummel en Sport2000 Snelders. Zoals bekend is Snelders onze subsponsor. SML heeft al jaren een samenwerking met deze sportzaak uit Elst en met Hummel als kledingmerk.

Op de ALV van voetbalvereniging SML is bekend gemaakt, dat de ING het hoofdsponsorschap van SML met drie jaar gaat verlengen. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. 
lees het volledige persbericht onder de foto

ING verlengt intensief sponsorschap SML Arnhem webversie2
 
Intensief hoofdsponsorschap van ING met drie jaar verlengd
 
20 december 2016, Arnhem
 
Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan voetbalvereniging SML verbonden. SML was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! SML heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.
 
Hard work pays off
Met het nieuws dat ING en de KNVB hun partnerschap hebben verlengd tot en met 2022, werd ook aangekondigd dat de lopende contracten met de amateurclubs worden verlengd. Natuurlijk niet zonder tegenprestatie. Erwin Snijder, bestuurslid Commerciële Zaken: “SML heeft hard gewerkt aan een pitch om in aanmerking te komen voor een verlenging van het intensief hoofdsponsorcontract van wederom drie jaar. ING heeft SML uitgedaagd te investeren in de thema’s maatschappelijk, gezond en duurzaam. Op basis van het voorstel, de omschreven uitdagingen waar wij als club tegenaanlopen, de getoonde creativiteit, onze inzet en zeker ook de prettige samenwerking heeft ING de sponsorovereenkomst verlengd. De verlenging is een mooi signaal van vertrouwen van ING in SML. We hebben zin in de verdere samenwerking!”
 
Over ING
ING heeft zich voor een lange termijn verbonden aan de KNVB en het Nederlandse voetbal. Het Nederlandse voetbal vooruit helpen, dat is de ambitie van ING. De bank toont haar betrokkenheid bij de maatschappij door de ondersteuning van maar liefst 475 amateurverenigingen verspreid door heel Nederland. In het amateurvoetbal heeft ING een speciale aandacht voor welpen, maar ook voor meisjes- en G-voetbal. De samenwerking met de KNVB draait vooral om het versterken van het (amateur-)voetbal via verenigingen en leden. Door specifiek het jeugdvoetbal verder te helpen en door kennis en expertise met verenigingen te delen, zijn de verenigingen beter in staat om het voetbal voor hun leden te (blijven) organiseren. Samen met de KNVB organiseert ING Kennisavonden bij amateurclubs door het hele land. Experts geven inzicht in veranderingen en delen tips om geld te besparen en inkomsten voor de club te vergroten. Alle kinderen met meer plezier laten voetballen, Oranje dichterbij brengen en amateurclubs helpen financieel gezond te blijven, dat is waarvoor ING zich inzet.
 
Over SML
Voetbalvereniging SML is al ruim 100 jaar DE voetbalclub voor voetballiefhebbers in Arnhem-Noord. Op 1 september 1911 werd SML (Sport Maakt Lenig) opgericht. Anno 2015 is SML een levendige en moderne club waar ruim 830 leden voetballen in meer dan 40 teams. Het eerste elftal is momenteel koploper in de 3e klasse D van de KNVB Oost.
SML is een middelgrote club; niet te klein en niet te groot, wel persoonlijk en goed georganiseerd. Door gericht beleid heeft SML de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt, vooral in kwaliteit. Er is een duidelijke visie en een daadkrachtig bestuur. Jeugdteams spelen op hoog niveau. Met het vizier op de toekomst gericht en met respect voor het verleden, blijft SML een belangrijke rol spelen in Arnhem en omstreken.

Op de open dag op zaterdag 1 oktober ondertekenden SML en Sligro symbolisch een contract. Sligro wordt hiermee de partner van SML voor alles wat te maken heeft met de kantine.

SML Arnhem Sligro foto door APA Sjef Prins

foto: Sjef Prins Arnhems Persagentschap

Niet alleen haalt SML haar eten en drinken voortaan bij de Sligro, ook biedt Sligro hulp bij bijvoorbeeld de inrichting van de keuken, training van vrijwilligers en inspiratie voor een gezondere keuze voor sporters. Sligro is tevens sponsor geworden van SML.

Binnen het project Samen Lekker Bezig van de KNVB en Sligro is voetbalvereniging SML gevraagd een voorbeeldkantine voor de regio te worden. Dat betekent niet dat we allemaal op een radijsje gaan knagen en dat de frituur eruit gaat, maar wel dat een gezondere keuze mogelijk is in de kantine. Dus meer keuze aan verse broodjes, vers fruit, water drinken promoten bijv. door via een waterkoeler gratis water aan te bieden, etc..

In het nieuwe seizoen zijn er nieuwe teams en dus ook nieuwe sponsorkansen. Wilt u een team sponsoren en voorzien van tenues en/of trainingspakken met uw bedrijfsnaam? Dat kan vanaf 500 euro. Bekijk alle sponsormogelijkheden in de sponsorbrochure op de website van SML.

Teamsponsoring

SML Arnhem ING poster SML mediumOnze hoofdsponsor ING Nederland heeft onlangs op diverse plaatsen in Arnhem-Noord deze poster laten ophangen in bushokjes. Hiermee bedankt ING onze club voor weer een mooi seizoen.

SML bedankt op haar beurt de ING en alle andere sponsors voor hun steun. Zonder de steun van sponsors geen voetbalkamp, geen tenues en een veel hogere contributie.

Het voetbalseizoen loopt op zijn einde. De meeste trainingen zijn gestopt, de laatste toernooien en beslissende nacompetitiewedstrijden worden gespeeld. Een zomer zonder voetbal op de club nadert. Vanaf september gaat alles weer van start, met de ING!

 

ING bushokje SML

Het bushokje van lijn 2 ter hoogte van Restaurant Trix en Shell Hegeman aan de Bakenbergseweg

wedstrijdprogramma