ONDANKS OPLEVING SML JO13-2 TOCH VERLIES TEGEN BENNEKOM JO13-1: EINDSTAND 2-3

In de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Bennekom, zijn er tijdens de trainingen goede gesprekken gevoerd. En dit was te zien in het spel, met name in de eerste helft. Het team speelde voortvarender, straalde meer rust uit en toonde strijdlust. Daardoor ging men met 2-0 voorsprong de rust in. Een onbewaakt moment na rust, liet de tegenstander niet onbenut. De strijdlust was zeker nog aanwezig, echter bleef de schrik een beetje in de benen. Helaas mocht het niet zo zijn, dat de zo verlangde winst werd gepakt. Bennekom bleef aanzetten onder aanmoediging van de meegekomen ouders en gingen uiteindelijk als winnaar van het veld. Hoewel wederom verlies, lijkt het team zich te hebben herpakt en dat schept hoop. 

 

FORTISSIMO JO13-1 SIMPEL LANGS SML JO13-2

Wederom reisde de club uit Arnhem af naar Ede, waar dit keer Fortissimo op het programma stond. Het tijdstip deed denken aan de periode bij de F'jes en was erg vroeg. Wellicht dat daarom de prestaties vandaag op zijn zachts gezegd matig waren. Er leek geen enkele motivatie en het ontbrak aan winnersmentaliteit. Dat er met 3-0 verloren werd, is dan ook voor de hand liggend. 

Hier en daar kwam er wel een kans en keken ouders halsreikend naar een mooie treffer. Het lukte niet en onverrichte zaken keerde SML weer terug naar Arnhem. Daar zal met komende week goed gaan nadenken hoe het tij te keren. Wat alle prima voetballers kunnen leren van dit seizoen is hoe het is om te verliezen. Ook een niet onbelangrijk gegeven in de voetballerij. Een hele kunst om dan wel vechtersbazen te blijven en de moed erin te houden. Het seizoen is nog niet voorbij. Alle kans op die ene overwinning!

 

SML JO13-2 VERLIEST THUIS VAN SKV JO13-1

Ondanks beter voetbal, betere mentaliteit en betere comunicatie, mocht het ook vandaag helaas niet zo zijn.

SML verloor thuis met 1-4. Er waren schitterende kansen en het geluk is dan ook niet aan de zijde van de ploeg uit Arnhem. SML prijkt onderaan in de competitie en dat is op zich een prestatie. Gewoonweg omdat elke week er spelsituaties te zien zijn dat het er best in zou moeten zitten. Winst, dat is waar het team, de trainers en de supporters naar verlangen. En wat ook zo gegund zou zijn. Geluk dwing je af en toeval bestaat niet. Mooie wijsheden en misschien waar. Echter, gewoon een beetje mazzel mag er ook wel bij, na zoveel wedstrijden. 

Langzamerhand werkt SML JO13-2 naar de winterstop. Hoewel er nog een aantal wedstrijden te gaan zijn, is een pauze niet zo vreemd. Nieuw jaar, nieuw seizoen, nieuwe kansen.

 

NIPTE ZEGE BLAUW GEEL '55 JO13-1 OP SML JO13-2

SML ging de rust in met een 3-0 achterstand, maar wist in de tweede helft terug te komen tot 3-2. Het lijkt dit seizoen niet te lukken om met winst het veld af te gaan. Hoewel de cijfers elke week verbeteren, blijft de klinkende munt uit. Natuurlijk speelt de indeling in de klasse mee; vaak zijn de tegenstanders groter of ouder, maar het vermoeden blijft toch hangen dat de spelers mentaal snel van slag lijken. Niet voor niets is dit team onderdeel van de selectie. Aan kwaliteit ontbreekt het niet. Een overwinning zou helpend kunnen zijn voor een omslag in het denken. Met alle respect voor de tegenstanders van de afgelopen week en ook vandaag Blauw Geel. De tegenstanders zitten niet voor niets in deze klasse en zijn ook goed. De hoop is dat het terugkomen van een behoorlijke achterstand, naar een minimale een meer zeker gevoel gaat geven: eindstand 3-2 voor de thuisploeg uit Ede.

 

SML JO13-2 VERLIEST VAN VVOP JO13-1, MAAR SPEELT WEL BETER

De wedstrijd die op eigen veld werd gespeeld, had niets van de week ervoor. SML startte erg voortvarend en wist VVOP op achterstand te zetten. Er werd leuk gevoetbald; men combineerde, communiceerde en leek de wedstrijd in de broekzak te hebben. Helaas keerde het tij en kwam VVOP terug in de wedstrijd. Uiteindelijk stond SML met lege handen en verloor het met 2-4. De strijdlust geeft echter wel goede moed. Alle spelers kunnen voetballen, maar hun hoofden lijken wat vol en tegen te werken. Misschien dat de mooie goals in hun gedachten blijven hangen en volgende week borg staan voor vooruitgang en misschien zelfs de winst. SML JO13-2-VVOP JO13-1: Eindstand 2-4.

 

SML JO13-2 GENADELOOS ONDERUIT TEGEN SV BARNEVELD JO13-1

Eerlijk is eerlijk, de ploeg uit Barneveld was op alle fronten de betere partij. Met gemak werd SML aan de kant geschoven en verloor het met 8-0. Of het aan de inzet van de spelers lag, tekort aan wisselspelers, of gewoon een slechte dag, is niet zo helder. Misschien een combinatie van alles bij elkaar. De meegekomen supporters stonden wat bedremmeld aan de kant en probeerden nog wat aan te moedigen. Maar de moed zakte bij een ieder in de schoenen. De eerste paar minuten liets SML zien dat er voldoende capaciteit aanwezig. Het overgrote deel van de wedstrijd liet helaas te wensen over. De tegenpartij uit Barneveld speelde strak en zakelijk: 8-0. Volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen.

 

Teamnieuws